Wij zijn Falco Networks, Wij verzorgen de IT-infrastructuur bij telecom-operators, datacenters, grote hosting providers en internationale organisaties Meer weten? Klik hier!

Falco Networks: netwerkspecialist voor alle network solutions

Wij zijn Falco Networks: een middelgroot bedrijf die al jarenlang actief is in het beheer van netwerken. Wij verzorgen de IT-infrastructuur bij telecom-operators, datacenters, grote hosting providers en internationale organisaties. Oprichter Frans Legdeur legt je in dit artikel uit hoe Falco Networks tot stand is gekomen.

Voor vrijwel ieder bedrijf is een feilloos werkend netwerk essentieel voor het uitvoeren van hun core business. Onze network engineers hebben een dijk aan ervaring én worden regelmatig geüpdatet over de nieuwste ontwikkelingen in IT-land. Hierdoor zijn ze altijd in staat netwerkproblemen te ontdekken, het probleem te identificeren en vervolgens het juiste advies uit te brengen voor een toekomstbestendig netwerk. Onze experts richten het netwerk in en monitoren de prestaties, zodat eventuele haperingen vroegtijdig gesignaleerd en getackeld worden. Bovendien zijn ze, afhankelijk van het contract, 24/7 beschikbaar. We staan dus dag en nacht voor je klaar. Mede hierdoor kiezen onze klanten voor Falco Networks: door onze specialistische mensen en door de persoonlijke aanpak in onze werkwijze.

Onze werkwijze

Wat onze werkwijze dan zo onderscheidend maakt? Ten eerste ben je voor niet zomaar een nummertje. Iedere klant is voor ons uniek, en zo word je ook behandeld. Onze network engineers staan rechtstreeks met je in contact, waardoor er korte lijntjes zijn en problemen vlug worden verholpen. Daarnaast leveren we maatwerk. Wij zijn vendor-onafhankelijk en zullen je daarom altijd eerlijk en objectief adviseren over de mogelijkheden met je netwerk. Mogelijkheden die passen bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Verder kijken we bij Falco Networks niet alleen naar het netwerk, maar naar de gehele IT-infrastructuur. Voor een perfect werkend systeem is het belangrijk dat het totale plaatje helemaal klopt. Wij zorgen er dan ook voor dat dit bij jou geregeld wordt.

Dankzij ons lab waar we iedere dag met de allerlei configuraties experimenteren, staan we op technologisch vlak altijd vooraan. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze klanten zo snel mogelijk van deze nieuwe kennis profiteren! Lees meer over onze unieke werkwijze in dit artikel.

In gespecialiseerde handen

Dus weet jouw techneut van ellende niet meer hoe hij IT-problemen moet oplossen? Of wil je met je bedrijf überhaupt niet op dit punt komen, maar ervoor zorgen dat jouw netwerk vanaf nu altijd in gespecialiseerde handen is? Zoek dan maar niet verder. Neem contact met ons op via deze link, of laat een gratis en vrijblijvende Network Health Scan doen, om te ontdekken waar jouw netwerk verbeterd kan worden.

network-design-falco-networksprobleemloos-thuiswerken-corona-falco-networks