Het leveren van de allerhoogste kwaliteit staat bij ons bovenaan het prioriteitenlijstje. Ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerken is onze specialisatie, maar het is minstens zo belangrijk om aansluiting te vinden op de rest van de IT-omgeving. Dit geldt voor alle componenten die verbonden zijn aan een netwerk. Pas als de hele IT-infrastructuur soepel draait, hebben wij ons werk goed gedaan.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het borgen van onze kwaliteit. Dit doen we onder meer door ervoor te zorgen dat al onze medewerkers altijd op het beste niveau presteren. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor de relevante ISO-richtlijnen én hebben we een testlab waarin we kunnen experimenteren met de nieuwste technieken.

ISO Certificeringen

Met de ISO certificering 9001:2015 garanderen we dat de algemene bedrijfsprocessen binnen onze afdelingen finance, operations en sales op orde zijn. Klanttevredenheid speelt hierbij een belangrijke rol. We gebruiken de richtlijnen uit deze ISO-norm ook om te achterhalen hoe we de processen nóg beter kunnen stroomlijnen.

Het ISO 27001:2017 certificaat benadrukt dat veiligheid bij ons voorop staat. We werken met bedrijfsgevoelige data en daarom is het belangrijk dat alles goed beveiligd is. Met dit certificaat borgen wij de veiligheid met betrekking tot eisen, wetgeving en risico’s richting onze opdrachtgevers.

Klant review

Kwaliteit, klanttevredenheid en veiligheid zijn dus erg belangrijk voor ons. Des te leuker is het als klanten een mooie review achterlaten en blij zijn met de samenwerking. We delen graag deze review met je, geschreven door Bernard Edelenbos, eindverantwoordelijke binnen ittdesk – een partij waar we al een aantal jaren mee samen mogen werken!

 ‘’Falco Networks is onze kennispartij, zij helpen ons met alle vragen en issues die we hebben en lossen het op, zodat wij ons kunnen focussen op de rest. Alle heren van Falco Networks zijn benaderbaar en we kunnen op ze vertrouwen. Het feit dat zij een deel van ons netwerk uit handen nemen, geeft enorm veel rust.’’ – Bernard Edelenbos – ittdesk.

Meer weten over de samenwerking met ittdesk? Klik hier!

 

trends-markt-corona-webbetrokken-netwerk-experts-web