Dankzij Alan van der Himst en alle proceseigenaren binnen ons team, zijn de ISO-certificeringsaudits voor verlenging weer positief afgesloten en behouden wij onze certificaten!

Onze ISO-certificeringen

Wij nemen de verantwoordelijkheid over de bedrijfsnetwerken van onze klanten, dit is een grote verantwoordelijkheid en dit nemen wij heel serieus. Wij staan voor kwaliteit en zijn daarmee ISO 27001:2017 en ISO 9001:2015 gecertificeerd. Onlangs hebben wij een nieuwe, jaarlijkse audit gehad en zijn we positief door de audit gekomen. Dat betekent dat we volgens de strikte, internationale ISO-normen werken en ons certificaat kunnen behouden.

Alan van der Himst is ISO directie vertegenwoordiger en zorgt ervoor dat alle processen binnen Falco Networks goed verlopen. Op maandelijkse basis houdt hij zich bezig met het controleren van de processen en heeft hij contact met alle proceseigenaren om ervoor te zorgen dat alles volgens plan en volgens de ISO-normen verloopt.

Jaarlijkse controles

Ieder jaar worden wij gecontroleerd door externe organisaties om te kijken of wij nog aan alle normen voldoen, we krijgen een duidelijke rapportage met alle punten die goed scoren, de punten die aandacht nodig hebben en of er eventueel afwijkingen zijn in de processen. In de afgelopen jaren zijn wij jaarlijks gecontroleerd en presteren we in een stijgende lijn. Daar zijn we enorm trots op!

Wat dit voor onze klanten betekent?

Bij de ISO-9001:2015 certificering wordt gekeken naar de algemene bedrijfsprocessen binnen operations, sales en de financiƫle afdeling. Daar wordt bijvoorbeeld gekeken naar de klanttevredenheid, wij doen er alles aan om dit ieder jaar weer te laten stijgen en duiken in de processen om de tevredenheid van onze klanten te verhogen.

Daarnaast zijn wij ISO-27001:2017 gecertificeerd dat staat voor security. Omdat wij werken met de netwerken van onze klanten, is security ontzettend belangrijk. Dit staat dan ook hoog in ons vaandel. We stellen duidelijke doelstellingen, monitoren en analyseren de security van netwerken en bedrijfsgevoelige informatie en zorgen ervoor dat dit altijd beschermd is.

Wij zijn trots op onze certificeringen en werken dagelijks aan de verbetering van onze processen, voor onszelf en voor onze klanten!

Op de hoogte blijven? Volg ons ook op LinkedIn!

weboprichter-naamgever-falco-networks-frans-legdeurlinkedin-patrick-de-kwant-falco-networks