Wij hebben passie voor techniek en zijn niet zomaar een netwerk kennispartij.

We denken met klanten mee, hebben geen u-vraagt-wij-draaien mentaliteit maar kijken écht naar de juiste maatwerk oplossing waar klanten lange tijd mee vooruit kunnen. Daarnaast is onze focus, het ontzorgen van klanten op het gebied van hun netwerk. Want zeg nou zelf, je druk maken om network connectivity, monitoring of het bouwen van een compleet nieuw netwerk, is nou niet echt een taak waar je je als ondernemer of CEO druk om moet maken. In dat geval, schakel je Falco Networks in!

Network Solutions

Iedere netwerk opdracht is voor ons uitdagend en interessant. Onze Network Solutions bestaan uit diverse takken, van het ontwerpen tot monitoren, managen en troubleshooten. Maar ook netwerk detachering en consultancy behoort tot de mogelijkheden. Per aanvraag kijken we waar de klant het beste bij gebaat is en op basis daarvan gaan we aan de slag. Zo’n kennismakinggesprek is volledig kosteloos en vrijblijvend. Dus, wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We bijten niet 😉

Passie voor het vak

De passie voor techniek loopt als een rode draad door onze organisatie. Beginnend bij oprichter en naamgever van Falco Networks, Frans Legdeur. Maar ook onze netwerk architecten, engineers, financieel directeur en Operations Manager hebben een enorme passie voor het vak. Dat is wat ons team uniek en betrokken maakt.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen? Plan een gratis kennismakingsgesprek in met één van onze experts. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos! Zien we je snel?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kwaliteit-webwaas-web-wifi-as-a-service