Network Connectivity is een belangrijke service binnen onze Network Solutions. De kwaliteit van je IT-omgeving bepaalt namelijk in grote mate het succes van jouw onderneming.

In deze service gaat alles om snelheid, veiligheid en toekomstbestendigheid van je bedrijfsnetwerk. Hoe kunnen wij je met Network Connectivity helpen om verzekerd te zijn van een feilloos werkend systeem?

Nieuwe componenten aansluiten op je bedrijfsnetwerk

Je kunt Network Connectivity zien als een snelweg. De manier waarop die snelweg is ingericht, bepaalt de snelheid waarmee iets zich eroverheen kan bewegen. Is de weg goed begaanbaar en is er daardoor altijd een goede doorstroom? Of heb je vaak te maken met files en dus ook met veel tijdsverlies en frustratie? Network Connectivity werkt op een soortgelijke manier. Het IT-netwerk is de snelweg en je wilt dat deze altijd optimaal doorstroomt.

Nu kan het zo zijn dat er componenten op die snelweg willen aansluiten. Zie het als nieuwe op- en afritten: verkeer moet immers ook zonder problemen kunnen aanschuiven om meteen met de snelheid van het andere verkeer mee te draaien. In je IT-omgeving is het niet anders. Sluit je nieuwe componenten op je netwerk aan, dan wil je dat deze onderdelen meteen goed werken – ook al hebben ze een impact op de capaciteit van je snelweg.

Network Connectivity: een snel, veilig en toekomstbestendig netwerk

Voor een goed werkend bedrijfsnetwerk is het dus essentieel dat de optimale snelheid behouden blijft. Met de service Network Connectivity van Falco Networks zorg je ervoor dat dit probleemloos verloopt. Naast snelheid, garanderen wij met onze service ook veiligheid en toekomstbestendigheid van nieuwe componenten die je op het netwerk aansluit. Even alles op een rijtje:

  • Snelheid
    Onbekommerd aan de slag met een feilloos werkend netwerk. Dit betekent: minder klachten en minder onderhoud. Wij weten precies hoe we nieuwe componenten op zo’n manier moeten aansluiten dat de latency minimaal is en dat het netwerk optimaal blijft presteren.
  • Veiligheid
    De veiligheid van je IT-omgeving is minstens zo belangrijk als de snelheid ervan. VPN-verbindingen, firewalls en redundantie spelen hierin een belangrijke rol. Wij leggen duidelijk de risico’s aan je uit en adviseren daarbij over de verschillende opties waarop jij je IT-omgeving tegen aanvallen van buitenaf kunt beschermen.
  • Toekomstbestendig

De wereld van IT is continu in beweging. Je wilt er daarom zeker van zijn dat de aanpassingen die jij nu in je systeem wilt doorvoeren, ook op de lange termijn de beste keuzes zijn. Ons advies aan jou is daarom altijd gebaseerd op de toekomstvisie van jouw organisatie.

Network Connectivity in jouw organisatie

Wil jij je IT-snelweg ook zo efficiënt mogelijk inrichten, zodat jij én je collega’s er iedere dag met volle vaart overheen kunnen razen? Ga dan voor Network Connectivity van Falco Networks! Neem contact met ons op via deze link en dan vertellen we je graag meer over wat deze service specifiek jouw bedrijf kan betekenen.

 

opgericht-vanuit-techniek-webnetwork-management-falco-web