Je hebt vast wel eens in onze eerdere artikelen of LinkedIn-posts gelezen dat wij hélemaal dol zijn op techniek. En dat is maar goed ook, want we houden ons er dagelijks mee bezig. Maar hoe komt deze voorliefde voor techniek tot uiting in ons werk? En welke voordelen levert het jou op als klant? We leggen het je uit in dit artikel.

Geen netwerk is ons te complex

Falco Networks is dus opgericht vanuit een enorme interesse en passie voor ons vak. Het commerciële oogpunt is vanaf het begin af aan van onderschikt belang geweest in het uitvoeren van onze activiteiten. En dit geldt niet alleen voor oprichter Frans Legdeur, maar voor iedereen die binnen de organisatie werkt. We noemen onszelf immers niet voor niets vakidioten!

Geen netwerk is ons te gek en we slaan helemaal aan op complexe IT-omgevingen. Die zien we namelijk als grote puzzels waar we ons heerlijk in vast mogen bijten. En dat doen we dan ook met verve. Afhaken voordat het probleem ruimschoots verholpen is? Dat is echt not done voor netwerkspecialisten van Falco Networks.

De hoogste kwaliteit voor onze klanten

Naast dat wij werkelijk alles uit de kast halen om (ad hoc)-netwerkproblemen bij organisaties te verhelpen, gaan wij altijd nog een stapje verder. Wij denken vooruit. Toekomstbestendige en feilloos werkende netwerken zijn de netwerken waar je namelijk écht wat aan hebt. Het leveren van kwaliteit is voor ons dan ook enorm belangrijk.

Hoe wij ervoor zorgen dat we te allen tijde op topniveau blijven presteren? Door altijd voorop te lopen op de laatste trends in de markt. En door ons de meest recente IT-kennis en de nieuwste inzichten meteen eigen te maken. Onze network engineers worden met enige regelmaat bijgeschoold om ervoor te zorgen dat ze niets missen. Daarnaast beschikken we over een testlab. In deze test-omgeving kunnen we experimenteren met de nieuwste technologieën. Onze klanten hebben direct profijt van de meest geavanceerde oplossingen die we hen daardoor kunnen aanbieden!

Hou jij ook zo van techniek?

Wij staan altijd open om kennis te maken met mede-vakidioten die de kwaliteit van IT-structuren naar een hoger level willen tillen. Of je nu een starter of een ervaren netwerkliefhebber bent: als jij helemaal gelukkig wordt van techniek én als je staat voor het leveren van de állerbeste kwaliteit, dan zouden wij zomaar eens zeer goede collega’s kunnen worden.

Interesse? Mail naar info@falco-networks.com om een afspraak te maken voor een kop koffie. We praten graag eens met je over de carrièremogelijkheden in ons mooie bedrijf!

network-connectivity-web