Netwerkproblemen komen in alle soorten en maten. Daarom is het soms lastig in te schatten wat je moet doen als je er tegenaan loopt. Falco Networks heeft een groot team van netwerk-experts die ieder probleem grondig voor je aanpakken. Maar waarom kies je voor Falco Networks? Waarin zijn wij anders dan andere netwerkpartijen? En hoe kan het dat wij jouw probleem wél voor je oplossen?  

Falco Networks is opgericht vanuit passie voor techniek

Om te beginnen heb je bij Falco Networks te maken met techneuten met een ongeremde passie voor het vak. Wij zijn echte vakidioten. Ons bedrijf is niet vanuit commercieel oogpunt opgericht, maar puur vanuit de wil om iedere dag bezig te zijn met dat wat we het liefste doen: werken aan techniek.

En omdát we zo van ons vak houden, leveren we geen half werk. Netwerken moeten altijd in optimale staat verkeren. We houden niet op totdat alles feilloos draait en we gaan ook na het bereiken van de klanteis door met perfectioneren. Zo leveren we nazorg en denken we actief mee aan oplossingen die toekomstbestendig zijn.  

Directe hulp bij acute netwerkproblemen

Met Falco Networks samenwerken betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken om je IT-omgeving. Onze vakidioten zijn op afroep beschikbaar. Zo bieden wij bijvoorbeeld de service Network Troubleshooting, waarin één van onze network engineers ad hoc wordt ingezet. Met name bij acute netwerkproblemen maakt deze dienst het verschil.

Heb je gekozen voor Network As A Service, dan betaal je maandelijks een bedrag en ben je te allen tijde verzekerd van continu onderhoud aan je IT-omgeving én expertise op afroep. Bekijk onze andere Network Services via deze link.

Altijd netwerkexperts beschikbaar

Maar hoe kan het eigenlijk dat wij altijd de juiste mensen op het juiste tijden beschikbaar hebben? Goede IT’ers zijn toch hartstikke schaars? Klopt helemaal. Maar wij hebben in de afgelopen jaren aan een mooie oplossing gebouwd. Zo werken we veel samen met zzp’ers die stuk voor stuk hun eigen specialisatie hebben. We huren deze experts in op momenten dat de vraag zo hoog is dat ons eigen interne team niet meer genoeg tijd zou hebben om de kwaliteit te leveren die klanten van ons gewend zijn.

De experts die onderdeel zijn van deze zogeheten flexibele schil van zzp’ers, zijn allemaal bekenden van Falco Networks. We weten precies wat ze kunnen én dat ze op het hoge niveau werken dat wij altijd aan onze klanten willen leveren.

Netwerkoplossingen

Loopt jouw organisatie ook tegen netwerkproblemen aan en weet je niet waar je moet beginnen om het op te lossen? Wij helpen je graag! Stuur een mail naar info@falco-networks.com en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

voor-ieder-probleem-een-oplossing-web-v2opgericht-vanuit-techniek-web