Vakidioten met specialistische kennis, dat zijn wij! Maar wie zijn die gezichten achter Falco Networks? Je leest het in dit artikel!

Met USP’s als ‘Maatwerk’, ‘Complexe Netwerken’ en ‘Netwerkspecialisten’ én onze unieke netwerkkennis, zijn wij erg trots op ons team! We hebben een enorme passie voor techniek en we pakken netwerkproblemen en andere IT-vraagstukken altijd via een gestructureerde manier op.

Maar wie zijn wij ook alweer precies? Wie zijn die gezichten achter Falco Networks? En waarom doen we wat we doen? Je leest het in dit artikel!

Professionele vakidioten

Wij beschrijven onszelf als ‘professionele vakidioten met een dijk aan specialistische netwerkkennis’. We zijn er altijd op gebrand om onze klanten, leveranciers én elkaar op het allerhoogste niveau te laten functioneren. Een feilloos werkend netwerk is daar een essentieel onderdeel van. Je wilt te allen tijde kunnen vertrouwen op een perfect draaiend systeem zonder dat je om de haverklap wordt onderbroken in je meetings en zonder dat je desastreuze haperingen in het netwerk ondervindt.

Falco Networks is in 2003 opgericht door Frans Legdeur. Tijdens een opdracht ontmoette hij Jeroen van Veen. De mannen merkten al gauw dat ze allebei een enorme passie voor techniek hadden. Jeroen werd compagnon in het bedrijf en droeg eraan bij dat Falco Networks een zeer succesvolle weg op koerste. Enige tijd later kwam ook René Huntelerslag bij ons in dienst. Als CEO van Falco Networks heeft hij de dagelijkse leiding over ons bedrijf en is hij vaak het aanspreekpunt voor klanten.

IT-consultancy en Detachering

Complexe vraagstukken of aankomende netwerkproblemen pakken we op een dusdanige manier aan dat het werkbaar én prettig is voor de klant en voor onszelf. Naast onze Professional Services werken wij vaak op basis van IT-consultancy of Detachering.

Bij Consultancy huur je Falco Networks-specialisten in die vastomlijnde opdrachten van begin- tot eindpunt uitvoeren. Deze opdracht stemmen we in samenspraak met jou eerst helemaal af, zodat deze een heldere ‘kop en staart’ heeft. De uitvoering van veel van onze Consultancy-opdrachten vindt ’s nachts plaats. Denk bijvoorbeeld aan het upgraden van firmware op netwerkapparatuur. De klant mag hier in geen enkel geval last van ondervinden.

Ga je voor Detachering van Falco Networks, dan huur je onze specialisten voor een bepaalde periode in. Dit is met name een ideale uitkomst wanneer je bijvoorbeeld te weinig capaciteit hebt op je ICT-afdeling. De ingehuurde network engineers beschikken over bijzonder veel expertise op het gebied van IT. Daarnaast hebben ze altijd de mogelijkheid om binnen ons team support aan te vragen in het geval ze meer kennis nodig hebben.

Netwerkkennis nodig?

Heb jij specialistische netwerkkennis nodig in je bedrijf of wil je dat je IT-problemen tot in detail worden opgelost? Neem dan contact met ons op via deze link. Wij zorgen ervoor dat jouw netwerk weer feilloos functioneert!

 

 

 

 

 

hoe-komt-het-dat-mijn-wifi-netwerk-niet-goed-werkt-webit-talent-welkom-web