Opgelet! Ben jij iemand die het fantastisch vindt om complexe IT-uitdagingen aan te pakken en om zichzelf voortdurend bij te scholen? Dan pas jij wellicht perfect in ons team!

Lijkt het je geweldig om in een fijn team en met de leukste klanten te werken? Lees gauw verder en ontdek of jij onze nieuwe collega kan worden!

Werken bij Falco Networks

Falco Networks bestaat uit netwerkspecialisten pur sang. We zijn een kleine, hechte organisatie met een prettige werksfeer. Stuk voor stuk hebben wij een enorme passie voor techniek en IT en we streven er allemaal naar om bedrijfsnetwerken van klanten naar het allerhoogste niveau te brengen én te houden. Daarbij zijn we er altijd op uit om niet alleen onszelf en de klant, maar ook onze collega’s te helpen en te inspireren.

Falco Networks is een groeiend bedrijf en daarom zijn wij non-stop op zoek naar nieuw talent. Zo is er vrijwel altijd ruimte voor startende en ervaren network engineers. Maar ook binnen disciplines als Sales en Business Development is nieuw talent en kennis meer dan welkom. Heb je al ervaring in de IT-branche en heb je kennis van bedrijfsnetwerken? Super! Heb je nog geen werkervaring in de IT, maar wél de passie en heb je het gevoel dat ‘in je zit’? Ook uitstekend! Wij werken graag met aanstormend talent. Door middel van continue bijscholing en het bieden van cursussen leer je ons vak on the job.

Onze collega’s aan het woord

Wij hebben regelmatig interessante vacatures, maar we vinden het ook fantastisch om open sollicitaties te ontvangen. Graag zouden we met je sparren als je interesse hebt om bij ons te komen werken, maar nog niet zeker weet of we wel echt bij elkaar passen.

Om je een indruk te geven van werken bij Falco Networks, laten we je graag kennis maken met een aantal van onze collega’s in de rubriek #MeetFalco. Zo vertelt Sven Versluis, Senior Network Engineer/Architect bij Falco Networks in dit artikel dat het hem geweldig lijkt als er bij netwerkproblemen maar één oplossing is: Falco Networks inschakelen. Patrick de Kwant, onze Operations Manager, legt in dit artikel uit dat de diversiteit in het soort mensen waar hij dagelijks mee te maken heeft het mooiste is aan zijn werk. En waarom onze Business Developer Consultancy, Robert Jan Bierens, het zo fijn vindt om voor onze organisatie te werken? “Omdat ik erachter ben gekomen dat Falco Networks echt over unieke technische kennis van netwerken beschikt. Ik heb een enorme liefde voor het vak.”

Falco Networks zoekt jou!

Je hebt dit artikel uitgelezen dus je bent gedreven, houdt van uitdaging en je hebt een passie voor IT. Kortom: jou willen we héél graag spreken! Neem contact met ons op via dit contactformulier, via de mail of bel ons op: +31 725 323 744. Tot snel!

professionele-vakidioten-webit-expertise-web