Netwerkproblemen zijn altijd lastig – zeker als je er alleen voor staat. Met onze Professional Services voorkomen we netwerkproblemen of we lossen ze zo snel mogelijk voor je op!

Het is zaterdagavond elf uur. Nietsvermoedend zit je op de bank als opeens je telefoon gaat. Het is je collega. Wat raar! Waarom belt hij je op dit tijdstip? Snel neem je op en vraag je wat er aan de hand is. Al snel blijkt dat er een groot probleem is met jullie bedrijfsnetwerk. De boel ligt helemaal plat. Paniek! Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden. Maar hoe? Je eigen IT-team heeft de hele week weer ontzettend hard gewerkt. Je kunt het niet maken om ze lastig te vallen in hun welverdiende weekend. Geen stress: met de Professional Services van Falco Networks zul jij nooit meer in dergelijke situaties terechtkomen!

Falco Networks staat 24/7 paraat voor jouw organisatie

Goede IT’ers zijn schaars. Bedrijven hebben steeds meer vraag naar mensen met technische expertise. En de bedrijven die zich gelukkig mogen prijzen met een perfect functionerend team van IT’ers, doen er alles aan om deze toppers bij zich te houden. En terecht! Wij zien dat de markt meer en meer de kant op beweegt waarin er steeds vaker een beroep wordt gedaan op professionals met de kennis om netwerken te bouwen, te onderhouden en te monitoren.

Falco Networks helpt je uit de brand. Wij hebben een zeer vakkundig team van eigen mensen. We zijn stuk voor stuk echte vakidoten en ons doel is om alle netwerken feilloos te laten functioneren. Daarnaast werken we met een zogeheten ‘flexibele schil’. Deze flexibele schil bestaat uit zzp’ers en andere inhuurkrachten die qua kennis en expertise helemaal in lijn zijn met onze eigen network engineers. Doordat wij over zo’n grote, flexibele én continu groeiende samenwerking beschikken, zijn we in staat om onze klanten 24/7 bij te staan. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over een tekort aan IT-kennis op cruciale momenten!

Detachering en IT-consultancy op maat

Hoe moet je deze service eigenlijk zien? Dat is vrij eenvoudig. Falco Networks biedt Professional Services, waarin van alles en nog wat mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan onze losse diensten, die ook wel bekend staan als Network Solutions. Maar we bieden ook het hele plaatje aan, en dit wordt onder onze groeiende klantenkring steeds populairder.

Met Detachering en Consultancy van Falco Networks hoef je je namelijk geen seconde meer zorgen te maken over je IT-omgeving. Bij Detachering kies je ervoor om tijdelijk iemand van ons in te huren. Die persoon valt onder de regie van jouw bedrijf en werkt mee in jouw team. Je hebt de mogelijkheid om het contract te verlengen wanneer deze afloopt. Consultancy werkt volgens een soortgelijk systeem. Het verschil is dan echter dat we een commitment met je aangaan waarin we een bepaald project tot een goed einde zullen brengen binnen een bepaalde periode. Uiteraard kunnen we kijken hoe we bepaalde diensten kunnen combineren zodat onze expertise maximaal ingezet kan worden.

Network Health Scan

Nu kunnen we het ons voorstellen dat je dit spannend vindt om te doen. De vraag die bedrijven dan ook vaak hebben bij het inhuren van externe krachten: ga ik het aandurven? Vind ik dit wel veilig? Is er een klik? Gelukkig kunnen wij je verzekeren: er kan je niets gebeuren. Met onze geheel vrijblijvende Network Health Scan kun je één of twee dagen van onze gratis consultancy gebruik maken. Wíj́ weten al dat het een gegarandeerd succes gaat worden, maar we willen jou zelf de kans geven om dat ook te ontdekken.

Meteen een Network Health Scan van Falco Networks boeken? Slimme keuze! Boek onze service via deze link en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tot dan!

it-talent-welkom-webfalco-door-de-ogen-van-rene-web