Ons team bestaat uit een club professionele vakidioten met een dijk aan specialistische netwerkkennis.

Het is onze passie om netwerken te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Daarnaast zijn wij in te schakelen voor allerlei soorten IT-problemen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat netwerken altijd feilloos functioneren en dat onze klanten voor de volle honderd procent tevreden zijn!

Wat Falco Networks bijzonder maakt? We zijn een relatief kleine club, waardoor we altijd gaan voor een persoonlijke aanpak en benadering. Communicatie is erg belangrijk, zeker in ons vak. We nemen verantwoordelijkheid en die houdt niet op bij het bedrijfsnetwerk. Wij zijn pas tevreden als de hele IT-infrastructuur soepel draait.

Onze USP’s waar wij trots op zijn?

Kennis & Expertise

Al sinds 2003 werken wij als architect, integrator en probleemoplosser voor Network Operators, datacenters, hostingproviders en enterprise organisaties.

Complexe netwerken

Netwerken worden steeds complexer. Wij zorgen dat je bedrijf toekomstbestendig is en blijft.

Maatwerk

Er is geen one-size-fits-all oplossing in netwerk land. Ons advies, ontwerp en onze aanpak is altijd maatwerk. Wij zijn vendor onafhankelijk en kiezen altijd voor de beste optie voor onze klanten.

Het hele IT-plaatje

Wij zorgen voor een optimale aansluiting op jullie bedrijfsnetwerk, want we zijn pas tevreden als de hele IT-infrastructuur soepel draait.

Netwerk specialisten in hart en nieren

Onze engineers zijn getraind, gecertificeerd en ervaren in het ontwerpen, onderhouden en beheren van complexe netwerken.

Nazorg

Voor ons is nazorg een onderdeel van de hele dienstverlening. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, ook voor de nazorg.

Wil jij weten hoe wij jullie IT netwerk kunnen verbeteren of netwerk problemen kunnen oplossen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

naas-webfijne-zomervakantie-falco-networks