Jouw IT team volledig inzetten voor innovatie en ondersteunende werkzaamheden voor jullie business?

Dat kan! Met Network As A Service van Falco Networks hoef je je geen zorgen meer te maken over jullie netwerk, wij nemen het volledige beheer uit handen.

Netwerk as a service

Steeds vaker huren bedrijven hard- en software in als dienst. Ook een netwerk hoef je niet perse in bezit te hebben. Het scheelt niet alleen in onderhoud en kosten maar het maakt je als bedrijf ook flexibeler. Met Network As A Service is het eenvoudiger om snel op te schalen dan wanneer je deze in eigen beheer hebt. Als je bedrijf ineens van 50 naar 100 werkplekken groeit, dan kunnen wij direct mee opschalen. Dat geldt ook als het personeel inkrimpt: Je netwerk en bijbehorende kosten nemen dan in gelijke mate af. Nooit meer te veel betalen, want je betaalt naar gebruik.

Voor gebruikers maakt het eigen netwerk of een netwerk als dienst geen verschil. Zij zullen niet weten of het netwerk volledig in eigen beheer is of wordt ingehuurd als dienst. Het enige dat zij merken is dat het netwerk goed functioneert en zij ongestoord kunnen werken. En daar gaat het om, toch?

Eenvoudig opschalen en afschalen 

Elk kwartaal evalueren we de status van jullie IT-netwerk. Hierbij kijken we continu naar de huidige belasting, de status van de verschillende netwerk componenten en eventuele wensen met betrekking tot op- of afschalen. Op basis hiervan adviseren wij over de best passende technologische oplossingen en het beheer voor de komende periode zoals klanten dat van ons gewend zijn.

Wij zorgen ervoor dat jullie netwerk flexibel is, dat je makkelijk kunt op- of afschalen en dat het netwerk meegroeit met jullie bedrijfsbehoeften. Wij breiden de benodigde bandbreedte en beschikbare verbindingen uit. Zo kun je als organisatie onbeperkt groeien, terwijl je medewerkers ongestoord kunnen blijven werken en klanten zonder haperingen gebruik kunnen maken van jullie diensten.

Vertrouwen op je netwerk

Wil je geen zorgen om het beheer van je netwerk? Neem dan contact met ons op. Na een eerste inventarisatie van jullie IT-netwerk, maken wij vrijblijvend een offerte op.

Als je kunt vertrouwen op je IT-netwerk, dan kun je je focussen op je business!

 

downtime-network-monitoring-web