Voorkom downtime met Network Monitoring van Falco Networks. Voorkomen is beter dan genezen, zeggen we dan maar!  

Voor veel van onze klanten is downtime een ware nachtmerrie. Het kost geld, de productietijd gaat verloren, omzet wordt misgelopen en het IT-team is druk bezig met troubleshooten. Voorkomen is beter dan genezen, zeggen we dan maar..

Met Network Monitoring van Falco Networks, monitoren we jullie netwerk 24/7. Daarmee is dus ook de status van jullie netwerk, onze verantwoordelijkheid geworden. Vaak kunnen we de kleinste storingen in het netwerk al van mijlenver aan zien komen, aan ons de taak om op tijd te handelen zodat jullie en jullie klanten hier geen last van ondervinden.  

Het is mogelijk om het volledige netwerk te laten monitoren, denk hierbij aan: de verbindingen, servers, back-ups en cloud. Jullie krijgen hiermee inzicht in performance, cpu-gebruik, trends en eventuele failures en downtime. In overleg met jullie IT-beheer, verzorgen wij de volledige configuratie en hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Jullie bepalen welke componenten kritisch zijn en welke acties moeten worden ondernomen wanneer iets niet correct functioneert. Uiteraard adviseren wij hierin!

‘’Door continu te monitoren, kun je proactief handelen wanneer je signalen van vertraging of uitval ziet verschijnen. Je kunt ingrijpen voordat het netwerk zwaar belast wordt of in het ergste scenario: de verbinding verliest.‘’ – Aldus René Huntelerslag, CEO Falco Networks.

Meer weten over Network Monitoring? Of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen met één van onze experts? Neem gerust contact met ons op.

waas-web-wifi-as-a-servicenaas-web