Eindelijk, het langverwachte moment is daar: het is zomervakantie! Heerlijk! Ondanks het wisselvallige weer en de onstuimige corona-omstandigheden hopen we dat je optimaal kunt genieten van de zomerse maanden. Wij gaan daar als jouw netwerkspecialist een belangrijke bijdrage aan leveren.

Fijne vakantie

Allereerst willen we je een geweldige vakantie wensen namens ons hele team. En mocht je geen vakantie hebben, dan wensen we je in ieder geval het ultieme zomergevoel toe. Uiteraard gaan onze network engineers ook om en om met verlof, maar we laten jou natuurlijk niet zomaar zitten! Falco Networks blijft gedurende de hele zomer geopend. Wij willen je namelijk áltijd garanderen dat je op ons kunt vertrouwen wanneer je tegen problemen aanloopt met je netwerk. Heb je een 24/7-contract bij ons, dan betekent dit dat je ons dag en nacht kunt bereiken.

Network Troubleshooting van Falco Networks: geen abonnement, wél 24/7 hulp

Maar ook als je geen contract bij ons hebt, helpen wij je 24/7 uit benarde situaties. Voor Network Troubleshooting heb je namelijk geen abonnement nodig. Binnen deze dienst huur je ons ad hoc in wanneer er problemen zijn of wanneer die dreigen te ontstaan. Onze network engineers schieten je dan te hulp. Of het nu dag, nacht, zomervakantie, feestweek of kermis is: wij zijn er voor je.

Wij reageren altijd direct op je aanvraag tot ondersteuning. Los van Network Troubleshooting kun je er overigens ook voor kiezen om deze dienst af te nemen in combinatie met Network Monitoring. Ga je voor Network Monitoring, dan ben je zeker van een vooraf bepaalde responstijd vanuit onze kant. Sterker nog: in de meeste gevallen zijn onze engineers het probleem dan al aan het oplossen, zonder dat jij dit überhaupt in de gaten hebt!

Noodgeval in de vakantieperiode

Doet er zich opeens een IT-probleem voor terwijl je op vakantie bent of op het punt staat te vertrekken? Of wil je gewoon onbezorgd op vakantie gaan, wetend dat er goed voor je netwerk wordt gezorgd? Bel dan meteen naar: +31 725 323 744

Voor de iets minder urgente gevallen neem je contact met ons op via deze link. Bij Falco Networks is je netwerk in de juiste handen!

Wij wensen al onze klanten, leveranciers, partners en collega’s een heerlijke zomervakantie toe. Laten we elkaar na de vakantie weer vol nieuwe energie spreken!

web-onbezorgd-op-vakantie-falco-networks