De zomervakantie is hét moment om je netwerk flink te perfectioneren. Hoe, wat en waarom? Dat lees je in dit artikel!

Wacht jij met het doorvoeren van cruciale veranderingen binnen je netwerk omdat je vlucht naar Marbella bijna vertrekt? Of ben je ervan overtuigd dat de komkommertijd niet de beste periode is om je IT-omgeving drastisch te verbeteren? Dan kunnen wij alleen maar zeggen: think again.

Geef je complete netwerkbeheer uit handen

Júíst omdat jij zonder kopzorgen wilt genieten van een welverdiende vakantie, breng je je netwerk bij Falco Networks onder. Onze network engineers zorgen er namelijk voor dat jouw netwerk altijd perfect en feilloos functioneert. En we doen dit met liefde!

Zo waren we laatst in gesprek met een nieuwe klant die op zoek was naar een specialistische partij voor de uitbouw van zijn netwerk. Het spreekt voor zich dat zo’n uitdaging altijd interessant is voor een netwerk-expert als Falco Networks. De klant in spé gaf in het gesprek aan dat hij op korte termijn voor een aantal weken op vakantie zou gaan. Hij vertelde ons zijn wensen met het bedrijfsnetwerk, en wij legden hem op onze beurt uit wat wij voor hem konden betekenen en op welke manieren.

Vervolgens regelde de klant zelf dat alles wat hij wilde werd besteld en dat het werd afgeleverd op het adres van Falco Networks. Wij zorgden er vervolgens voor dat het werd geconfigureerd en we lieten het de klant weten toen het klaar was. Het resultaat: de klant is onbezorgd op vakantie gegaan en wij hebben ons vol passie kunnen vastbijten in een mooie klus!

Falco Networks tijdens je vakantie

Wij zien dit steeds vaker gebeuren en we vinden het geweldig om klanten op deze manier te helpen. Hoe fantastisch is het dat jij of een key persoon van de organisatie op vakantie gaat, met in het achterhoofd het geruststellende idee dat je netwerk door de beste professionals wordt beheerd? Dan lig je pas écht optimaal te genieten aan de Costa del Sol!

Zie jij dit ook wel zitten? Neem dan contact met ons op via deze link. We wensen je alvast een hele fijne en vooral onbezorgde vakantie!

fijne-zomervakantie-falco-networksweb-aanpassingen-zonder-impact