Een tekort aan goede IT’ers: we zien het overal om ons heen gebeuren. En we snappen het helemaal. Professionals met échte kennis van IT en de juiste expertise zijn nu eenmaal schaars en enórm gewild. Falco Networks heeft altijd de juiste mensen beschikbaar voor uiteenlopende projecten. Hoe kan het toch dat ons dat lukt, ondanks deze schaarste? Het geheim zit ‘m in de manier waarop wij samenwerken met experts.

Wij werken met een flexibele schil van zzp’ers. Kort gezegd houdt dat in dat we afspraken hebben met vele verschillende experts, waarvan ieder zijn of haar eigen specialiteit heeft binnen IT. Hoe je dat verder voor je moet zien? Je leest het in dit artikel! 

IT-Consultancy en Detachering

Falco Networks werkt continu aan het optimaliseren van de organisatie en de bijbehorende bedrijfsprocessen. Wij willen onze klanten immers altijd perfect van dienst zijn en verder met ze kijken dan tot waar het betreffende probleem op dat moment reikt. Om op ieder moment de hoogste kwaliteit te kunnen leveren, zetten we steeds meer in op lange termijn-samenwerkingen met onze klanten. De reden hiervan is dat als je als organisaties langer met elkaar samenwerkt, je elkaar en de processen steeds beter leert begrijpen. Hierdoor kunnen we klanten steeds sneller, efficiënter en gerichter helpen op het allerhoogste niveau.

Deze lange termijn-samenwerkingen voeren we tegenwoordig vrijwel altijd uit in de vorm van IT-Consultancy of Detachering. De markt gaat namelijk ook steeds meer die kant op. De vraag naar het bouwen, onderhouden en monitoren van netwerken wordt steeds groter. Met onze lange termijn-services kunnen we op de beste manier aan die vraag voldoen.

Netwerk van IT-experts

Kennis en expertise van IT is dus nodig. Het probleem waar bedrijven vandaag de dag tegenaan lopen is dat zij die kennis meestal niet in huis hebben. Het is lastig en onhandig om eigen personeel altijd 24/7 paraat te hebben staan. Je wilt je medewerkers immers ook hun welverdiende vakantie, weekend, feestje of barbecue gunnen, zonder deze te verstoren met lastige vragen over netwerken.

Wij lossen dit probleem voor organisaties in één keer op. Hoe? Door samen te werken met zzp’ers. Wij hebben in de loop der jaren een zogeheten ‘flexibele schil’ van zzp’ers opgebouwd. Deze flexibele schil houdt in dat wij mensen inhuren wanneer er een bepaald probleem aangepakt moet worden. Wij hebben een dusdanig groot netwerk aan experts opgebouwd, dat we per project kunnen kijken welke professional daar het beste bij past. Doordat deze experts niet vast bij ons in dienst zijn, is dit een zeer kostenefficiënte werkwijze. We huren de expertise namelijk alleen in op piekmomenten. Daarnaast wordt werk sneller en doelgerichter gedaan omdat de expert precies weet waar het over gaat. Uiteraard scheelt dit enorm in de totale kosten.

Veel vraag naar expertise

Onze aanpak blijkt enorm goed te werken in de markt. Het wordt breed gevraagd. Doordat wij op de juiste momenten de juiste mensen in weten te zetten, worden opdrachten zeer goed uitgevoerd. Bedrijven weten ons dan ook steeds beter te vinden.

Wil jij ook geholpen worden met je IT-vraagstuk? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via info@falco-networks.com. We helpen je graag!

nhs-websitevoor-ieder-probleem-een-oplossing-web-v2