Network Health Scan: Ontdek gratis of we een match zijn!

Je bedrijf loopt als een speer. Klanten komen af en aan en je medewerkers zijn druk bezig om alles in goede banen te leiden. Alleen je netwerk kan het succes niet altijd even goed aan. Steeds vaker heb je te maken met haperingen in het netwerk, onvoorziene strubbelingen en soms zelfs uitval. Tot nu toe was je eigen IT-afdeling steeds nog in staat om de klappen op te vangen, maar inmiddels hebben ook zij een takenlijst die oneindig lijkt te zijn. Hoe ga je je netwerkprobleem op de lange termijn oplossen?

Falco Networks heeft dé oplossing voor dergelijke problemen: de Network Health Scan! Met deze gratis dienst kom je er in maximaal twee dagen achter wat er allemaal aan schort in je netwerk. Eén van onze experts bekijkt de situatie grondig en brengt een advies uit. Vervolgens is het aan jou om te bepalen wat je met dat advies doet.

Network Health Scan: ontdek gratis of we een match zijn

De Network Health Scan brengt voordelen voor jou én voor ons. In jouw geval kan het zo zijn dat je nog nooit met ons hebt samengewerkt. Je kunt je dan afvragen of je het aandurft om met ons in zee te gaan. Ook weet je nog niet of er een klik met ons zal zijn. Het kan in die gevallen absoluut lonen om voor onze geheel vrijblijvende Network Health Scan te gaan.

Kies je voor de Network Health Scan, dan gaat één van onze network engineers voor één of twee dagen bij jou op kantoor aan de slag met je probleem. Hij bekijkt de situatie en brengt in kaart wat er aan de hand is en hoe dat het beste op te lossen is. Door deze test-samenwerking aan te gaan, ontdekken we allebei of we een klik hebben en of we de (toekomstige) problemen met elkaar aan willen vliegen.

Nieuw netwerk selecteren en implementeren

Zo voerden we laatst een Network Health Scan uit bij een potentiële klant. Deze organisatie was op zoek naar een nieuw netwerk. Hun idee was om een daar een geschikte partij voor te vinden via een aanbesteding. De netwerkpartij zou goed moeten onderbouwen wat zij precies zouden gaan doen en waarom. Daarnaast zouden zij aan alle vereisten moeten voldoen. Ondanks dit goede idee vond de potentiële klant een aanbesteding eigenlijk wat aan de zware kant. Via via kwamen ze met ons in contact.

De vraag was of wij op zoek konden gaan naar een nieuw, geschikt netwerk. Uiteraard weten onze experts precies hoe ze dat moeten doen en waar ze allemaal rekening mee moeten houden. Vervolgens vroeg de potentiele klant zich af of wij dat netwerk vervolgens ook voor ze konden implementeren. Ook dit is totaal geen probleem voor ons. En zo ging onze network engineer tijdens de gratis check aan de slag.

Tussendoor kwamen er meer problemen boven water drijven. Zo werd ons gevraagd of de wifi verbeterd kon worden. Van het één kwam het ander. Al snel hadden zowel wij als de potentiële klant in de gaten dat we een goede match waren. Inmiddels hebben we een mooie samenwerking met elkaar. Een samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, respect en open communicatie.

Boek de Network Health Scan

Voorzie je ook problemen in je netwerk, maar vind je het nog spannend om dit uit te besteden? Boek dan een gratis Network Health Scan bij Falco Networks. Ga je na deze test zelf aan de slag met de verbeterpunten? Helemaal goed! Kom je erachter dat je je netwerk toch liever in onze professionele handen legt? Nog beter! 😉

Boek de Network Health Scan via deze link. We hopen je gauw te zien!

feestdagen-falco-networks