Het jaar 2022: wat was je bijzonder voor ons. En soms is het goed om daar even bij stil te staan.

Met de jaarwisseling voor de deur, blikken we samen met jullie terug op het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurd bij Falco Networks?

Nieuwe klanten en uitdagende projecten

In het afgelopen jaar hebben we weer een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen met uitdagende projecten. En dat vinden we prachtig, want niets is mooier dan je vastbijten in een ingewikkeld netwerkprobleem. Althans, dat vinden we zelf. We hadden te maken met een hoop dynamiek. Vanzelfsprekend ging niet altijd alles meteen van een leien dakje, maar het leuke is dat daar juist de mooiste projecten uit voortkomen.

Werken met fijne klanten, tevreden klanten én grote klussen: 2022 had it all. Ook zijn we samenwerkingen aangegaan met leveranciers die ons met de nieuwste geavanceerde producten hebben laten kennismaken. En als er íéts is waar onze network engineers warm van worden, dan is het wel van uitpluizen hoe de nieuwste snufjes werken én om ze te implementeren bij klanten.

Internationale klussen

Daarnaast hebben we het ook weer buiten de landgrenzen gezocht. We werden door klanten ingeschakeld om hen te helpen met netwerkvraagstukken in allerlei verschillende landen. We vinden het geweldig dat we met onze kennis en expertise écht waarde kunnen toevoegen binnen internationale en buitenlandse organisaties en dat we ons daarmee duidelijk onderscheiden in de markt.

Mooie voorbeelden zijn onze projecten in Guinee en de werkzaamheden voor het bedrijf Gamtel in Gambia. We hopen ook in het nieuwe jaar weer veel organisaties te mogen helpen met onze uitgebreide netwerkkennis!

Hierbij willen we al onze klanten, partners, leveranciers en collega’s bedanken voor het goede werk en de geweldige resultaten van het afgelopen jaar. We gaan er alles aan doen om samen met jullie ook van 2023 weer een groot succes te maken!