Vooruitblikken met Falco Networks op het komende jaar!

We kunnen natuurlijk niet in een glazen bol kijken. Was het maar zo’n feest! Dan wisten we precies waar we op zouden moeten letten en waar we het beste in zouden kunnen investeren. Helaas is dat niet het geval. Maar dat neemt niet weg dat we altijd wel even vooruitblikken op het komende jaar! Wat verwachten we van 2023? Waar ligt onze focus op? En zijn er punten waar we scherp op moeten zijn? In dit artikel nemen we je mee in onze vooruitblik op het jaar die onlangs vers is aangebroken.

Maar eerst even kort over de schouder terugkijken. Want hoe verliep het afgelopen jaar eigenlijk? Zoals altijd was er een hoop dynamiek binnen Falco Networks. Er gebeurde weer ontzéttend veel. En dat niet altijd alles van een leien dakje ging, dat spreekt vanzelf. Dat hoort erbij. Sterker nog: daar komen juist de leukste projecten en de mooiste resultaten uit voort, hebben we geleerd.

We hebben in het afgelopen jaar nieuwe klanten mogen verwelkomen en de meest uitdagende klussen voorgeschoteld gekregen. Klussen waar onze gepassioneerde network engineers meer dan warm voor liepen. In dit artikel lees je er meer over.

Bedrijfsgroei en het aantrekken van de juiste mensen

Falco Networks ambieert ieder jaar lichte groei. En zoals ieder jaar ligt er weer een mooi salesplan op tafel. Zo hebben we verschillende ideeën in de startblokken staan om weer een extra stukje van de markt te veroveren. Maar bedrijfsgroei gaat hand in hand met personeel. En dat is in de IT-wereld nog best eens een zware kluif!

Waarom? Omdat goede IT’ers schaars zijn. Het is ontzettend lastig om de juiste mensen te vinden én te houden. Iederéén wil ze namelijk in dienst nemen! Gelukkig hebben we een warm team met stuk voor stuk zeer deskundige engineers die niet alleen geweldig zijn in wat ze doen, maar die ook een meer dan fijne werksfeer neerzetten. Nieuwe medewerkers beamen dit direct, zoals je kunt lezen in het artikel over onze (inmiddels niet meer zo nieuwe) Junior Network Engineer Sean Baart.

Door deze fijne sfeer en mooie opdrachten lukt het ons ieder jaar weer om te groeien en om nieuwe klanten aan ons te binden. En we zetten ons daar in 2023 ook weer volledig op in. Je zult dus nog het nodige van ons horen!

Ben jij een IT-talent (in de dop of helemaal doorgewinterd) en lijkt het je fantastisch om je aan het warme Falco Networks-bad toe te voegen? Leuk! Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie via deze link.

We hopen je snel te ontmoeten!