Nog maar heel even geduld en dan beginnen de feestdagen weer. Zoals je van ons gewend bent, blijven we ook dit jaar weer 24/7 bereikbaar tijdens kerst en oud & nieuw.

We vinden het immers enorm belangrijk dat jij áltijd op je bedrijfsnetwerk kunt vertrouwen, of het nu een vrije dag is of niet. Kortom: jij gaat zonder zorgen de feestdagen in!

Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar

We hebben het afgelopen jaar mooie projecten uitgevoerd in verschillende landen en continenten en daar zijn we ontzettend trots op. De kennis en deskundigheid van onze network engineers krijgt zowel in binnen- als buitenland steeds meer bekendheid en er wordt dan ook steeds meer én op bredere schaal gebruik gemaakt van onze expertise.

Daarom willen we eerst een dikke shout out doen naar al onze fantastische collega’s. Want zonder jullie was 2022 nooit zo succesvol geweest als dat het nu was. Ook willen we ons team bedanken voor de prettige werksfeer. Een werksfeer waarin we open met elkaar communiceren en altijd voor de ander klaarstaan. Fantastisch! Ook willen we al onze klanten, partners, leveranciers maar ook familie en vrienden bedanken voor het afgelopen jaar. Het was weer een genot om jullie om ons heen te hebben!

Falco Networks blijft bereikbaar

Ben jij nu heerlijk van je bubbeltje aan het genieten tijdens kerst of nieuwjaar, maar begint je bedrijfsnetwerk opeens strubbelingen te vertonen? Geen paniek. Bel ons op het volgende nummer:

+31 (0)72 532 37 44 

Eén van onze engineers schiet je dan zo snel mogelijk te hulp en gaat er alles aan doen om jouw IT-infrastructuur weer meer dan feilloos werkend te krijgen. Want dat is Falco Networks: wij stoppen pas als alles perfect is.

Namens ons hele team wensen wij jullie allemaal de mooiste kerstdagen en een fantastische jaarwisseling toe. Laten we er in 2023 weer een geweldig jaar van maken met z’n allen!