Hoe kom je erachter of je netwerk gezond is? Onze Network Health Scan biedt alle hulp die je nodig hebt.

Als jouw medewerkers en jijzelf aan het werk zijn, heb je altijd last van een unheimisch onderbuikgevoel. Want je netwerk loopt nu wel zo soepel, toch heb je het gevoel dat het een keer gaat haperen. En dan zit je met de gebakken peren. Jij hebt namelijk géén idee hoe je dat dan op moet lossen. Hoe kom je erachter of je netwerk gezond is? En wat kun je doen als blijkt dat er een aantal flinke verbeterpunten in je netwerk zitten? Onze Network Health Scan biedt alle hulp die je nodig hebt.

Wat is een Network Health Scan van Falco Networks?

Onze Network Health Scan, ofwel Netwerk Check, is een gratis en vrijblijvende service van Falco Networks. Met deze dienst komt een network engineer van ons bij jou op locatie langs. Hij neemt vervolgens maximaal één werkdag de tijd om je bedrijfsnetwerk in kaart te brengen. Je hele IT-infrastructuur wordt tot op de bodem uitgelicht. In sommige gevallen volgen er nog extra vervolgwerkzaamheden of andere metingen, maar die voeren we over het algemeen op afstand uit.

Vervolgens ontvang je binnen enkele dagen een rapport van ons waarin wij de gezondheid van je netwerk uit de doeken doen. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Welke strubbelingen zitten eraan te komen? Dit staat allemaal netjes omschreven in het document. Ook geven we zeer concrete adviezen over wat je zou kunnen doen om je bedrijfsnetwerk te verbeteren en dus gezonder te maken.

Waarom jij vandaag nog een Netwerk Check wilt boeken

Misschien werk je al lange tijd zonder problemen op je bedrijfsnetwerk, maar zit er toch iets bij je te knagen. Je wilt er zeker van zijn dat er niet op korte termijn een probleem aan zit te komen. Of wellicht heb je juist al te maken met haperingen, en heb je hulp nodig bij het vinden van de oorzaak daarvan. In alle gevallen is de Network Health Scan een goed idee. Wat het je oplevert?

Je krijgt inzicht in de gezondheid van je netwerk

Kortom: Met de Network Check van Falco Networks valt er valt veel te winnen en niets te verliezen!

Boek jouw Network Health Scan vandaag nog

Dus waar wacht je nog op? Boek de Network Health Scan vandaag nog via deze link. Vul het formulier in en dan nemen we zeer binnenkort contact met je op. Tot dan!