Netwerkfouten komen nooit goed uit, maar wat kun je doen om fouten te voorkomen?

Help! Je zit midden in een extreem urgente videocall met klanten en collega’s vanuit allerlei windhoeken, als de verbinding opeens begint te haperen. Nee, waarom precies nu?! Had dat niet éven een dagje kunnen wachten? Helaas werkt dat niet zo in netwerkland. Als de fout er eenmaal insluipt, dan kan hij op ieder ongewenst moment toeslaan. Niet heel prettig, nee. Maar gelukkig kun je er wél wat aan doen!

Problemen in je netwerk altijd een stap voor zijn

Om maar even met een cliché af te trappen: voorkomen is beter dan genezen. En hoe voor de hand dit ook lijkt te liggen, het gebeurt helaas nog niet vaak genoeg. Als je het ons vraagt, althans. Er bestaan vandaag de dag namelijk zeer effectieve manieren om problemen en fouten in het netwerk in een vroeg stadium op te sporen en meteen de kop in te drukken. Het resultaat daarvan is dat de gebruikers van jouw netwerk altijd met een feilloos functionerend systeem werken, en dat ze nooit last hebben van eventuele strubbelingen die op de loer liggen.

Falco Networks doet dit met Network Monitoring. Met deze service bewaken wij 24/7 je bedrijfsnetwerk. We zien zelfs de allerkleinste storingen lange tijd van tevoren aankomen, waardoor we er altijd goed op kunnen anticiperen. We monitoren het gehele netwerk (verbindingen, back-ups, servers en de cloud) en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen die we in je IT-infrastructuur tegenkomen.

Ad hoc hulp bij netwerkproblemen

Wellicht maak je (nog) geen gebruik van onze Network Monitoring. Dan bestaat er een kans dat je vanuit het niets tegen een knoeperd van een netwerkfout aanloopt. Wat kun je het beste doen op zo’n moment?

Network Troubleshooting van Falco Networks is dan wat jij nodig hebt. Binnen deze dienst leveren we ad hoc assistentie om jouw netwerkprobleem zo snel mogelijk te verhelpen. Onze network engineers zijn echte vakidioten met jarenlange ervaring, dus zij weten je vrijwel altijd snel uit de brand te helpen. En het mooie van deze service? Je hebt er geen abonnement voor nodig!

In één klap van je netwerkzorgen af met Network as a Service

Maar de állerbeste oplossing is natuurlijk dat je geheel ontzorgd wordt op het gebied van je bedrijfsnetwerk. Want als jij je kunt richten op je core business, dan loopt de boel een stuk stressvrijer en soepeler. Met onze dienst Network as a Service (NAAS) is dit een fluitje van een cent. Wij nemen het hele beheer van je netwerk van je over en jij hebt er geen omkijken meer naar. Uiteraard houden we je met regelmaat op de hoogte van alle ontwikkelingen in je IT-omgeving.

Naast Network Monitoring, Network Troubleshooting en Network as a Service bieden we nog meer services en pakketten. Neem contact met ons op via info@falco-networks.com of via dit contactformulier. We gaan graag eens met je zitten om te kijken naar welke oplossing het beste bij jou past. Tot snel!