Wij schieten te hulp bij ieder netwerkprobleem. Maar natuurlijk hebben wij ook onze voorkeuren. Wat is onze ideale klant?  En wat zijn onze lievelingsproblemen? Je lees het hier!

Falco Networks schiet te hulp bij ieder netwerkprobleem. Wij willen dat organisaties zonder zorgen gebruik kunnen maken van hun netwerk en dat eventuele haperingen in de IT-infrastructuur meteen de kop in worden gedrukt. Maar uiteraard hebben ook wij onze voorkeuren. Wat maakt een klant een ideale klant? Welke samenwerkingen hebben we het liefst? En wat zijn onze ‘lievelingsproblemen’? Je leest het in dit artikel!  

Samen zoeken naar de oplossing

Niet iedere samenwerking verloopt even soepel. Dat is in iedere branche het geval. Het kan gebeuren dat een aanpassing niet gelijk goed werkt, dat een traject langer duurt dan vooraf werd ingeschat of dat iets technisch niet in één keer past.

In prettige samenwerkingen zijn beide partijen flexibel en zijn kleine wijzigingen bespreekbaar. Mocht iets zich onverhoopt anders ontwikkelen dan vooraf gedacht, dan is het in onze ogen van groot belang dat we helder met elkaar blijven communiceren. Gezamenlijk in gesprek blijven én samen zoeken naar de oplossing: dat is het mooiste dat er is.

Fungeren als een sparringpartner

Het spreekt voor zich dat dergelijke fijne samenwerkingen vaak uitlopen in langetermijnrelaties. Veel van onze klanten nemen meerdere Network Solutions bij ons af. Die diensten haken goed met elkaar ineen, waardoor we netwerkproblemen samen kunnen voorkomen. Het geeft ons de mogelijkheid om als een waardevolle sparringpartner te fungeren voor onze klanten. Hierdoor krijg je langdurige relaties waar iedereen gelukkig van wordt.

Bovendien bestaat ons team van experts uit echt vakliefhebbers die van een uitdaging houden. Geen netwerkprobleem is ons te complex en we bijten ons graag vast in een lastige puzzel. Natuurlijk verhelpen we ook de wat meer reguliere problemen, maar ons hart gaat pas echt snel kloppen als we er een flinke kluif aan hebben!

Netwerkproblemen voorkomen

En hoe je die problemen vóór kunt zijn? Daar hebben we verschillende manieren voor. Denk aan bijvoorbeeld de gratis Netwerk Check om te achterhalen hoe gezond je netwerk is. Het geeft je de kans om het netwerk tijdig te (laten) optimaliseren. Een andere mooie optie is onze dienst Network Monitoring, waarbij je haperingen in het netwerk vroegtijdig ontdekt.

Iedere klant en ieder bedrijf is anders en wij weten daar met onze services perfect bij te ondersteunen. Ben je benieuwd naar wat Falco Networks voor jou kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@falco-networks.com en dan hoor je gauw van ons!