Ga van een reactieve naar een proactieve samenwerking met Falco Networks en wees verzekerd van kwalitatief hoogstaand werk én een feilloos functionerend netwerk.

Je kunt ons bellen wanneer de problemen in je netwerk al aan de gang zijn. Uiteraard schieten we je dan zo snel en zo goed mogelijk te hulp. Maar het is nog veel beter om die problemen vóór te zijn en proactief van onze services gebruik te maken, zodat je nooit meer gehinderd wordt door die netwerkproblemen. Je gaat dan van een reactieve naar een proactieve samenwerking met ons. En daar houden wij van, want netwerken moeten altijd perfect functioneren!

Kwalitatief hoogstaand werk en wederzijds vertrouwen

Het is altijd mooi om te zien wanneer klanten steeds meer Network Solutions af beginnen te nemen. Voor ons betekent dit dat we goed werk afleveren en dat de klant het vertrouwen heeft om steeds meer van hun IT-infrastructuur in onze handen te leggen. Zo schakelde één van onze klanten in het verleden de hulp van Falco Networks in wanneer dit nodig was. Bijvoorbeeld als er haperingen in het netwerk opdoemden, als er tijdelijk extra engineers nodig waren of als er behoefte was aan specifieke kennis. De klant schakelde onze hulp dus reactief in.

Inmiddels is dit helemaal omgeslagen. De klant in kwestie geniet nu 24/7 van onze support, neemt Network Monitoring af en heeft daarbij het gehele netwerk in onze deskundige handen gelegd. Ze hebben ooit zelf alle apparatuur gekocht, maar het is Falco Networks die het heeft geïmplementeerd en die het beheert. Wel zo handig!

Inspringen op netwerktrends

En vandaag de dag? Doordat de klant van een reactieve naar een proactieve afname van onze services is gegaan, zijn we in staat om alle netwerkuitdagingen, maar ook trends en kansen, in een vroeg stadium open met elkaar te bespreken. Iedere maand zitten we samen met deze klant en kijken we naar wat er in de afgelopen maand binnen hun netwerk is gebeurd.

Door deze fijne wisselwerking en heldere communicatie werkt het netwerk van de klant niet alleen feilloos, maar pakken zij ook alle mogelijkheden aan om met de nieuwste ontwikkelingen in netwerkland mee te gaan en als eerste te profiteren van onze inzichten uit het testlab. Bovendien fungeren wij als back-up van de eigen IT’ers van deze organisatie. En dat kan op de meest onvoorspelbare momenten opeens héél nuttig zijn, kunnen we je vertellen!

Samenwerken met Falco Networks

Ook benieuwd naar hoe het is om met ons samen te werken? We gaan graag met je in gesprek!  Neem contact met ons op via info@falco-networks.com of bel naar +31 (0)72 532 37 44. Tot dan!