Waarom het uitbesteden van je bedrijfsnetwerk alleen maar voordelen met zich meebrengt.

Waarom zou je je volledige bedrijfsnetwerk huren en het gehele onderhoud uitbesteden aan een externe partij? Dan verlies je toch de volledige controle over je IT-infrastructuur? Maar nee: niets is minder waar! Het aan experts uitbesteden van je netwerk brengt alleen maar voordelen met zich mee. In dit artikel leggen we je uit waarom jij vandaag nog voor Network As A Service wilt gaan!

Huur je bedrijfsnetwerk in

Je eigen IT’ers zullen het vast met ons eens zijn dat er enorm veel tijd en energie gaat zitten in het beheer van het bedrijfsnetwerk. Anders dan wat je misschien zou denken, is het niet iets dat je er ‘zomaar even bij doet’. Bij het onderhouden van het netwerk komen zaken kijken als het uitvoeren van updates en patches, migraties, configuraties en uitbreidingen. Hoe complexer je netwerk is, des te meer aandacht het nodig heeft. En dat terwijl jij eigenlijk wilt dat je IT’ers zich bezighouden met het verbeteren van de business.

Het uitbesteden van je netwerk biedt de perfecte uitkomst. Met onze dienst Network As A Service huur je een netwerk bij ons in en beheren wij het tegen een vast tarief. Zo ben je altijd verzekerd van een feilloos werkend netwerk waarin alle componenten altijd up-to-date zijn.

Flexibel op- en afschalen

Het inhuren van bedrijfsnetwerken wordt steeds populairder. Logisch, want het scheelt organisaties bakken met geld en onderhoud. Daarnaast brengt het een enorme flexibiliteit met zich me. Denk maar eens aan veranderingen binnen het personeel in je bedrijf. Wanneer je teams groeien of juist inkrimpen, wil je direct mee kunnen schalen. Met Network As A Service regelt Falco Networks dat je netwerk meegroeit of -krimpt en dat de bijbehorende kosten naar rato omhoog of omlaaggaan. Je betaalt namelijk naar gebruik.

Je medewerkers merken trouwens niets van het feit dat het netwerk ingehuurd is. Voor hen is het nu eenmaal het belangrijkst dat ze hun werk goed uit kunnen voeren. Een perfect functionerend netwerk is daar een essentieel onderdeel van. En de voordelen voor jou? Hier komen ze nog even op een rijtje:

  • Complete ontzorging rondom het bedrijfsnetwerk tegen een vast schaalbaar maandelijks tarief
  • 24/7 monitoring en troubleshooting van je je netwerk
  • Een bedrijfsnetwerk dat altijd up-to-date is
  • Voorspelbare operationele IT-kosten
  • Meer ruimte voor interne IT’ers om aan de core business te werken 

Meer weten of Network As A Service van Falco Networks of ben je benieuwd naar onze andere Network Solutions?

Neem dan contact met ons op via info@falco-networks.com of vul het formulier in via deze link. We hopen je gauw te spreken!