Groeit je bedrijf als kool? Reken er dan maar op dat jouw IT’ers hun handen vol hebben aan alle technische werkzaamheden die komen kijken bij het ondersteunen en innoveren van de business.

Activiteiten die onder netwerkbeheer vallen, zoals het uitvoeren van updates en patches, configuraties, migraties en andere uitbreidingen, krijgen dan niet meer de prioriteit die ze verdienen om de organisatie soepel te laten verlopen. En dat is een serieus probleem.

Netwerken worden complexer

We zien vaak dat bedrijven alle activiteiten rondom netwerken bij hun eigen IT-afdeling neerleggen. Dat is natuurlijk een prima idee. Vooral wanneer je een relatief klein bedrijf bent waarbij jouw IT’ers die taken er gemakkelijk bij kunnen nemen.

Het wordt echter anders wanneer je bedrijf als een komeet gaat en je die groei nauwelijks bij kunt houden. De afdeling IT heeft het dan razend druk met alles wat erbij komt kijken om die groei op technisch gebied te blijven faciliteren. Het laatste wat je dan wilt is hen opzadelen met zeer specialistische problemen die inherent zijn aan steeds complexer wordende netwerken. Want dat je netwerk complexer wordt wanneer je bedrijf de groeispurt heeft ingezet, dat is één ding dat zeker is!

Network As A Service: huur je netwerk van ons

Onze netwerk engineers zien deze situaties dagelijks recht voor hun neus gebeuren. Ze weten dan ook als geen ander wat ze moeten doen om bedrijven volledig te ontlasten. Onze dienst ‘Network As A Service’ (NAAS) is een perfect voorbeeld van hoe zij dat doen.

Hoe het werkt? Met NAAS is het bedrijfsnetwerk niet in je eigen bezit, maar huur je als het ware van ons. Hierdoor hoef je er zelf niet meer naar om te kijken, kun je heel gemakkelijk op- en afschalen wanneer dit nodig is en beschik je 24/7 over troubleshooting-diensten. Bovendien weet je met NAAS zeker dat jouw bedrijfsnetwerk áltijd up-to-date is.

Leg jouw netwerk in onze handen

Ben je benieuwd geworden naar NAAS van Falco Networks of wil je er misschien meer over weten? Geen enkel probleem. We gaan graag met je in gesprek over welke mogelijkheden er specifiek voor jouw organisatie zijn.

Mail naar info@falco-networks.com of bel naar +31 (0)72 532 37 44. We hopen je gauw te kunnen helpen!