Alles over IT-detachering van Falco Networks 

Jouw bedrijf, en daarmee zéker ook je IT-afdeling, gaat vaak door drukke periodes heen. Periodes waarin je eigenlijk wel wat extra krachten zou kunnen gebruiken. Maar die extra krachten moeten wel precies weten wat ze doen. En belangrijker nog: je wilt dat ze een berg netwerkexpertise met zich meebrengen. Ook is het fijn als je beroep kunt doen op deskundigen die aan zeer specialistische IT-projecten kunnen werken als je daar zelf de kennis niet van hebt. Geen zorgen, met IT-Detachering van Falco Networks wordt dit helemaal voor je geregeld!

Toekomstbestendige bedrijfsnetwerken

Via IT-Detachering werken wij aan zeer uiteenlopende en uitdagende netwerkopdrachten voor onze opdrachtgevers. In de afgelopen jaren is er steeds meer vraag gekomen naar het goed inrichten van toekomstbestendige netwerken. Ook worden we vaak ingeschakeld voor het creëren en uitrollen van netwerkdesigns, waarna we de klant vervolgens helpen bij het migreren en beheren van dit netwerk.

Met onze Detachering-service huur je network engineers of andere experts bij ons in. Zij gaan jou helpen je je IT-wensen te realiseren. Je kunt ervoor kiezen om deze experts voor een vaste en vooraf afgesproken periode in te huren, maar dat hoeft niet. Het is namelijk ook mogelijk om onze deskundigen in te schakelen wanneer er tijdelijk meer capaciteit nodig is of wanneer je tegen een zeer specifiek netwerkprobleem aanloopt, waar onze mensen de juiste kennis en expertise voor hebben.

De juiste persoon op de juiste plaats

In deze tijden van schaarste aan goede IT’ers, kunnen wij het ons voorstellen dat jij je afvraagt waar wij al die experts zomaar vandaan toveren. En kunnen wij die mensen zélf eigenlijk wel missen in ons eigen team? Gelukkig hebben we daar een mooie oplossing voor gevonden. Naast ons interne team werken wij namelijk veel samen met een zogenaamde flexibele schil van zzp’ers die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd.

Hoe ons dat gelukt is? We opereren al lange tijd in netwerkland en hierdoor hebben we veel andere professionele vakidioten leren kennen. Inmiddels weten we precies wie uitblinkt in welk onderdeel en wie de kwaliteit biedt die Falco Networks altijd garandeert. Wanneer er een nieuwe IT-opdracht binnenkomt, kijken we daarom altijd zowel in ons eigen team als in ons netwerk van zzp’ers om te bepalen wie de juiste persoon is om dat project tot in de puntjes uit te voeren.

Netwerkspecialisten voor uw organisatie

Benieuwd geworden naar de opties van IT-Detachering voor jouw bedrijf? Of wil je ook meer weten over de diensten Consultancy en Professional Services van Falco Networks? Wij beantwoorden je vragen graag. Mail naar info@falco-networks.com en dan helpen je we op zeer korte termijn verder!