Het leven op een IT-afdeling is dynamisch. Het ene moment is het rustig en de volgende periode kan het team de druk niet aan. Hoe vang je deze piekmomenten het beste op?

Het leven op een IT-afdeling gaat niet altijd over rozen. Zo kunnen jouw IT’ers het in de ene periode relatief rustig hebben, om vervolgens in de periode daarna totaal uit hun voegen te knappen van al die hoeveelheden werk. Hoe vang je deze piekmomenten het beste op?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om extra mensen aan te nemen in je IT-team. Dan heb je het probleem meteen opgelost. Het nadeel daarvan is dat je tijdens rustiger tijden met een te groot (en dus een te duur) team opgescheept zit. Detachering biedt in dat geval de uitkomst. Hoe dat werkt en hoe wij het aanpakken? We leggen het uit in dit artikel.

Wat is IT-Detachering van Falco Networks?

Als je voor IT-Detachering gaat, dan kun je rekenen op vakkundige experts in je team tijdens piekmomenten. Bij deze dienst huur je specialisten met ruime netwerkkennis van ons in. Deze specialisten gaan jouw team ondersteunen bij het oplossen van netwerkproblemen. En die netwerkproblemen kunnen ontzettend gevarieerd zijn.

Zo kan het zijn dat je ‘extra handjes’ nodig hebt op momenten dat er te weinig IT’ers zijn. Bijvoorbeeld omdat een aantal van je eigen IT’ers ziek is, of omdat iemand ontslag heeft genomen. Het kan ook zo zijn dat de hoeveelheid werk meer is dan aanvankelijk gedacht, of dat er opeens meer werk bij komt dat snel afgehandeld moet worden. Weer een ander scenario is dat er een complex of zeer specifiek netwerkprobleem ligt, dat het liefst per direct opgelost moet worden door iemand die daar heel bedreven in is.

Haal die specialistische kennis in huis

Voor al deze situaties is IT-Detachering van Falco Networks de perfecte oplossing. Naast onze eigen experts, werken wij namelijk met een zogenaamde ‘flexibele schil van zzp’ers’. We weten van iedereen precies waar diegene gespecialiseerd in is en in welk type bedrijven deze persoon het beste past. Wij detacheren alleen experts die wij écht kennen en van wie we honderd procent zeker zijn dat zij hoogwaardig werk leveren.

IT-Detachering is dus ideaal wanneer je extra mankracht nodig hebt of wanneer je om specialistische kennis staat te springen. Nog even de voordelen van deze service op een rijtje.

  • De allerbeste experts in huis
  • Toegang tot specialistische kennis en ervaring op je IT-afdeling
  • Inzicht in de kosten voor periodes die we van tevoren met elkaar afstemmen
  • Oplossingen op maat voor jouw specifieke netwerkproblemen

Kan jouw IT-afdeling soms wat extra specialistische hulp gebruiken?
IT-Detachering van Falco Networks gaat je redden. Wil je meer weten of wil je hier eens met ons over praten? Neem dan contact met ons op via info@falco-networks.com of bel naar +31 (0)72 532 3744.

Horen we gauw van je?