Heb jij oog voor het ontdekken van kansen? Beschik je over een flinke dosis lef? En ben je groot liefhebber van IT en techniek?

Dan lijkt het je vast fantástisch om iedere dag bezig te zijn met innovatieve en hoogwaardige netwerkprojecten voor de tofste klanten. Om je skills in te zetten en om continu nieuwe vaardigheden bij te leren van zeer ervaren collega’s. Om je eigen initiatief in te zetten en om ruimte te krijgen voor persoonlijke groei. Hebben wij gelijk? Dan is de functie van Business Developer bij Falco Networks wellicht iets voor jou!

Momenteel zijn wij als organisatie hard aan het groeien, en daarom voegen we graag een nieuwe Business Developer toe aan ons Salesteam. Maar wel een Business Developer met lef! Iemand die niet bang is om acquisitie te doen, die goed kan netwerken en die precies weet hoe je anderen kunt enthousiasmeren. Ben jij deze persoon? Lees dan snel door!

Business Developer bij Falco Networks: daadkrachtig en resultaatgericht

Als wij denken aan onze nieuwe Business Developer, dan zien wij iemand die ondernemend is en die veel overtuigingskracht heeft. Iemand met karakter, doorzettingsvermogen en die héél goed gaat op complexe uitdagingen. Daarbij weet je als geen ander hoe je moet schakelen tussen techniek en verkoop en verlies je je doel nooit uit het oog. In dit artikel vertelt één van onze collega’s wat hij zoal doet in een soortelijke functie.

Verder verwachten we van je dat je kennis of in ieder geval affiniteit hebt met IT-infrastructuren, routers en switches en met vendors als Cisco, Extreme Networks, Juniper en Fortinet. Je hebt zo’n 3 tot 5 jaar ervaring in soortgelijke functies en je komt zowel in groepsverband als individueel goed tot je recht. Ook beschik je over een rijbewijs B, een hbo/wo werk- en denkniveau en kun je goed werken met MS Office.

New business opportunities

Nu duidelijk is wat voor persoon je moet zijn en over welke skills je moet beschikken om het tot Business Developer bij Falco Networks te schoppen, wil je natuurlijk weten wat de job precies inhoudt! In deze functie ga je actief op zoek naar potentiele klanten en nieuwe markten voor wie onze diensten de ideale oplossing kunnen zijn. Je bent verantwoordelijk voor (new) business opportunities. En je richt je niet alleen op prospects, maar je gaat je ook bezighouden met het onderhouden van bestaande accounts.

In beide gevallen denk je proactief mee met de (potentiële) klant, breng je offertes uit en beheer je dit proces van begin tot eind, signaleer je trends in de markt en ontwikkel je kansen om hierop in te springen. Je houdt presentaties bij allerlei soorten organisaties en je bent voortdurend in contact met prospects, klanten en leveranciers. Je rapporteert aan de Sales Director.

Kom jij ons team versterken?

En what’s in it for you, naast deze veelzijdige functie in een informele setting? Wat dacht je van: een aantrekkelijk salaris, een fulltime contract met uitzicht op vast dienstverband en alle technische benodigdheden om de job goed uit te kunnen voeren?

Lees de hele vacature hier of solliciteer nu meteen.
Of, stuur je motivatiebrief en CV naar: pz@falco-networks.com

We hopen je gauw in ons team te verwelkomen!