Een datalek van persoonsgegevens is desastreus voor je bedrijf. Niet alleen leidt het tot rampzalige financiële gevolgen, maar nog erger: je imago en reputatie komen erdoor op het spel te staan. Gelukkig is Falco Networks er voor je om te voorkomen dat dit gebeurt. Met kwaliteitscertificaten ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 op zak, weten wij zeker dat onze bedrijfsprocessen goed geregeld zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat de informatiebeveiliging altijd betrouwbaar blijft. Zowel bij onszelf als bij onze klanten!

Wat houden deze ISO-certificaten in en wat betekent het voor jou als klant? Lees het in dit artikel.

Onze ISO-certificaten

Het is voor ons van uiterst belang dat alle processen goed en op hoog niveau georganiseerd zijn. Daarnaast gaan we voor onze klanten door het vuur om de veiligheid van informatiesystemen te garanderen. Wij zitten bovenop de uitvoering van onze bedrijfsprocessen en we stemmen alle ontwikkelingen op zeer regelmatige basis af met alle proceseigenaren. Onlangs zijn wij opnieuw gecertificeerd voor zowel ISO 9001:2015 als ISO 27001:2017 en daar zijn we ontzettend trots op!

Het voldoen aan de strenge eisen binnen deze twee certificeringen is een krachtige combinatie. ISO 9001:2015 wordt ingezet als basis om processen en taken perfect te laten verlopen. Het helpt ons om onze bedrijfsvoering continu te verbeteren. Met ISO 27001:2017 zorgen we ervoor dat de informatiebeveiliging gegarandeerd wordt. Veiligheid voor onze klanten staat immers centraal!

ISO 9001:2015

Onder ISO 9001:2015 vallen onder meer de algemene bedrijfsprocessen van de afdelingen finance, operations en sales. Klanttevredenheid is daarvan één van de belangrijkste pijlers. Wij doen er alles aan om dit ieder jaar nóg een stapje hoger te brengen.

Met ons ISO 9001:2015-certificaat tonen wij aan dat we uitsluitend diensten leveren die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast gebruiken we het als hulpmiddel om processen te stroomlijnen en om te ontdekken waar en hoe we ze efficiënter kunnen inrichten.

ISO 27001:2017

Ons ISO 27001:2017-certificaat onderstreept dat security bij ons voorop staat. Door middel van het vastleggen van duidelijke doelstellingen, het monitoren en analyseren van informatiebeveiliging en bedrijfsgevoelige data, borgen wij de veiligheid in relatie tot klanten eisen, wetgeving en risico’s.

Het nauw opvolgen van ISO 27001:2017-richtlijnen brengt ons naast het waarborgen van de informatiebeveiliging ook nog een hoop andere voordelen. Zo zorgt het ervoor dat we voldoen aan wet- en regelgeving zoals de AVG. Daarnaast is het een mooie erkenning om te laten zien dat wij een betrouwbare en correcte partner zijn.

Waarom wij dit doen

De behaalde ISO-certificeringen geven aan waar wij vanuit de kern voor staan. Klanten geven ons de verantwoordelijkheid van hun netwerken in handen. Dat is niet zomaar een verantwoordelijkheid! Wij willen er te allen tijde voor zorgen dat klanten zich veilig voelen bij ons. Daarnaast willen we hen de hoogste kwaliteit bieden die we kunnen leveren.

Doordat we onlangs de laatste ISO-audits met vlag en wimpel hebben doorlopen, kunnen we met trots zeggen dat wij volgens strikte, internationale normen werken en dat wij een zeer betrouwbare en professionele partner zijn. Dus een datalek van persoonsgegevens binnen jouw bedrijf? Falco Networks zorgt ervoor dat dit niet gaat gebeuren. Wij staan voor een veilig en feilloos werkend netwerk!

Benieuwd hoe jouw netwerk ervoor staat? Boek hier een gratis Network Health Scan en ontdek hoe jij je IT-infrastructuur kunt verbeteren.

probleemloos-thuiswerken-corona-falco-networkstestlab-falco-networks