Loopt jouw IT-afdeling hélemaal over qua workload? Dan is er een grote kans dat het onderhoud van je bedrijfsnetwerk op een laag pitje is komen te staan.

Denk aan zaken als het automatiseren van processen, het aansluiten van nieuwe componenten op de infrastructuur, het vernieuwen van de IT-omgeving en het ‘s nachts uitvoeren van allerlei soorten updates. IT-Consultancy van Falco Network is dan wat jij nodig hebt!

Vakliefhebbers voor alle soorten netwerkproblemen

Falco Networks bestaat uit een team van zeer specialistische engineers. En we zijn niet alleen goed in wat we doen, we zijn ook échte vakidioten met een enorme passie voor techniek. Daarnaast zijn we al zó lang actief in onze branche, dat we andere experts in ‘het veld’ inmiddels goed hebben leren kennen. We werken dan ook graag met hen samen en we hebben hierdoor een flexibele schil van zzp’ers opgebouwd.

Dus wanneer een klant bij ons komt met een probleem, staan er altijd genoeg professionals tot onze beschikking en kunnen we de engineer met de meeste kennis van het betreffende onderwerp op dat specifieke probleem zetten. Wij zorgen voor de juiste mensen op het juiste moment en we staan garant voor de kwaliteit van het werk dat zij leveren.

Experts inhuren voor IT-uitdagingen

Ga je voor IT-Consultancy, dan huur je dus via Falco Networks mensen in voor het aanpakken van jouw netwerkuitdagingen. De vereisten voor deze uitdagingen zijn dat ze afgekaderd moeten zijn en een duidelijk begin- en eindpunt hebben. We voeren de opdracht op basis van een fixed price uit.

Doordat het werk een helder begin- en eindpunt heeft, krijgen wij mooi in beeld wat de situatie is bij aanvang en naar welk resultaat we toewerken. Wat daartussen ligt is flexibel: samen met jou kijken we naar alle mogelijkheden binnen het project, naar de planning en naar de kosten.

Waarom IT-Consultancy?

Vraag je je nu nog steeds af of onze service jou gaat helpen met jouw probleem, kijk dan even naar de voordelen van onze IT-Consultancy:

  • Wij zorgen voor vakkundige engineers die jarenlange ervaring hebben in IT en netwerkbeheer
  • We bieden volledige transparantie over de tijdsplanning en het kostenplaatje
  • We verzekeren u van hoogwaardige resultaten

Nu kunnen we ons voorstellen dat je nog vragen hebt of dat je meer zou willen weten over IT-Consultancy voor uw specifieke netwerkuitdaging. Snappen we helemaal! Neem contact met ons op via info@falco-networks.com of bel naar +31 (0)72 532 37 44. We hopen je binnenkort te spreken!