Groeit jouw bedrijf de pan uit en weet je nog niet zeker of én met welke netwerk partij je in zee wilt gaan? Dat snappen wij helemaal, een vrijblijvend advies is precies wat je nodig hebt!

Groeit jouw bedrijf op dit moment helemaal de pan uit en weet je niet hoe je alles in het gareel moet houden? Dan ben je niet de enige! We zien vaak dat kleine bedrijven een enorme groeispurt maken en dat ze vervolgens vastlopen op complexe onderwerpen. Het IT-stuk is daar een mooi voorbeeld van. De organisatie is aan opschalen toe, maar je weet nog niet zeker of én met welke netwerkpartij je in zee wilt gaan. Snappen wij helemaal. Een vrijblijvend advies is precies wat jij nodig hebt! 

Network Health Scan: ontdek geheel vrijblijvend hoe gezond jouw netwerk is

In een dergelijke situatie is het een zeer goed plan om voor onze gratis Netwerk Check te gaan, beter bekend als Network Health Scan. Bij de uitvoering van deze scan komt één van onze engineers op locatie bij je langs om het hele bedrijfsnetwerk onder de loep te nemen. Op basis van jouw wensen kijken we naar mogelijke verbeteringen in de IT-infrastructuur.

Los daarvan is de Network Health Scan altijd handig als je erachter wilt komen hoe toekomstbestendig en gezond jullie netwerk is. En ook als er al haperingen in je netwerk zijn, loont het om voor de Netwerk Check te gaan. We kunnen dan snel achterhalen wat er aan de hand is.

Kort na het uitvoeren van de scan ontvang je een rapport met alle bevindingen uit ons onderzoek. Het is dan helemaal aan jou om te bepalen wat je met dat advies doet, maar uiteraard staan wij ervoor open om te kijken wat er mogelijk is met de expertise van Falco Networks.

Onze werkwijze

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je geen behoefte hebt aan onze Netwerk Check, maar dat je ons wél graag wilt spreken om de opties rondom opschalen en je IT-infrastructuur te bespreken. Ook in dat geval hoef je niet bang te zijn dat je meteen aan allerlei wurgcontracten vastzit. We plannen een intakegesprek met één van onze experts in, waarin we bekijken wat jij nodig hebt, waar behoefte aan is en hoe wij als Falco Networks kunnen helpen.

Op basis van dat gesprek stellen wij vervolgens een offerte op of we geven je een kort advies op maat. We zijn altijd eerlijk en transparant en vertellen je helder hoe alles in elkaar steekt. Dit is nog steeds geheel vrijblijvend. We geven je de tijd en ruimte om over ons voorstel na te denken en om eventuele vragen te stellen, zodat je precies begrijpt wat er gaat gebeuren.

Let’s meet!

Interesse in de gratis Network Health Scan of wil je je netwerkvragen met één van onze specialisten doornemen? Goed plan! Stuur een e-mail naar info@falco-networks.com of neem contact met ons op via dit formulier. We hopen je snel te zien!