Waarom je zou kiezen voor NAAS Van Falco Networks? Simpel, het heeft alleen maar voordelen!

Het is niet altijd even makkelijk voor een IT-afdeling om alle werkzaamheden goed uit te voeren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat het bedrijfsnetwerk feilloos werkt. Sterker nog: dat is ontzettend lastig! Het onderhouden van een netwerk kun je namelijk zien als een volledige en bovendien zeer specialistische baan op zich. Network as a Service is dé uitkomst voor bedrijven die zich nooit meer zorgen willen maken over hun netwerk. Waarom? Je leest het in dit artikel.

De voordelen van Network as a Service zijn oneindig

Laten we eerst eens even beginnen met een korte opfriscursus van de voordelen van deze dienst. Met Network as a Service (NAAS):

  • is je bedrijfsnetwerk áltijd up-to-date
  • word je compleet ontzorgt rondom alles wat met je bedrijfsnetwerk te maken heeft
  • krijg je 24/7 monitoring en troubleshooting van je netwerk
  • weet je precies wat je vaste maandelijkse kosten zijn
  • is er zo vaak je wilt de mogelijkheid om op- of af- te schalen
  • hebben je interne IT’ers veel meer tijd om zich met de core business bezig te houden

Maar hoe kan het dat al deze voordelen zich in één enkele service bevinden? Dat heeft te maken met het feit dat jouw bedrijfsnetwerk met NAAS níét jouw bezit is. Je huurt ‘m namelijk bij ons in. En wij doen er op ons beurt alles aan om dat netwerk op ieder moment van de dag feilloos te laten werken.

Voor jou betekent dit niet alleen dat je geen omkijken naar je netwerk meer hebt en dat eventuele haperingen al ruim van tevoren door ons worden verholpen, maar ook dat je een enorme flexibiliteit krijgt in het runnen van je bedrijf. Ga jij namelijk opeens van 100 naar 200 werkplekken, dan zorgen wij ervoor dat we direct mee opschalen met je bedrijf. En maak je een krimp door met je organisatie? Dan schalen we net zo makkelijk weer af. Je netwerk en de daarbij komende kosten nemen dan naar rato op of af: je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

NAAS en onze andere Network Solutions

Je kunt er ook voor kiezen om voor losse diensten, onze Network Solutions, te gaan en deze aan elkaar te linken. Op die manier maak je uitsluitend gebruik van de activiteiten waar jouw eigen IT’ers niet aan toe komen. Voorbeelden van deze services zijn Network Monitoring, Network Connectivity, Network Design, Network Management en Network Troubleshooting. Uiteraard is het mogelijk om de verschillende diensten met elkaar te combineren en zo je eigen tailor-made pakket bij ons af te nemen.

Daarnaast is Falco Networks ook nog steeds actief als IT-Consultant en als Detacheerder. Wat dat ook alweer is? Met IT-Consultancy huur je onze specialisten in voor het uitvoeren van een IT-project met een helder begin- en eindpunt. Detachering houdt in dat je voor onbepaalde tijd extra netwerkkennis aan boord haalt, bijvoorbeeld tijdens piekperiodes of wanneer IT-vraagstukken te complex zijn voor je eigen team.

Waar je ook voor kiest, ons doel is dat jij wordt ontlast en dat je netwerk altijd perfect werkt!

Meer weten over Network as a Service van Falco Networks?
Mail dan naar info@falco-networks.com en dan vertellen we je er meer over. Tot dan!