Moet je per se een groot bedrijf zijn om eindeloze kennis en expertise op het gebied van netwerken te hebben? Absoluut niet! Wij zijn een kleine organisatie, maar kunnen zonder twijfel zeggen dat we toonaangevend zijn in onze markt. Netwerkadvies, design, implementatie, high-level, low-level, IP-adressen, noem het maar op: u vraagt, wij draaien.

De kracht van Falco Networks

Even een kleine opfrisser: wat doen wij ook alweer? Heel simpel: wij leveren netwerkadvies op alle gebieden. Geen uitdaging is ons te gek. En door onze jarenlange ervaring én onze passie voor het vak, pakken we ook problemen aan waar we nog nooit iets mee hebben gedaan. We beschikken namelijk over dusdanig veel IT-kennis, dat we nieuwe materie ons snel eigen kunnen maken.

Maar we gaan verder dan dat. We houden ons namelijk ook bezig met het ontwerpen van IT-infrastructuren en de implementatie ervan. En ook dit loopt ver uiteen. Zo kunnen we ontwerpen op high-level passeren of juist op een low-level. Bij die laatste komen details kijken als IP-adressen, kabeltjes en de manier van aansluiten. We adviseren je over welk type router, switch of apparaat je het beste kunt gebruiken voor bepaalde elementen. Ook loodsen we je soepel door de implementatie van een netwerk heen. We geven dan aan welke stappen je moet nemen om tot het beste resultaat te komen. Ons advies is op hoog en gedetailleerd niveau en loopt van A tot Z. En daar ligt onze kracht: Falco Networks beschikt over échte netwerkexpertise.

Proactief en maatwerk

Wij zijn dus een team van mensen met kennis. En met een Business Support Contract kun jíj́ van die kennis gebruik maken! Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds of zelfs ‘s nachts. Met een supportcontract heb je namelijk iets meer prioriteiten dan als je dit niet zou hebben. Als er iets plat gaat, krijgen wij meteen een melding en lossen we het probleem op zonder dat jij er zelf iets aan hoeft te doen. We zijn dus niet alleen reactief, maar vooral juist proactief.

Daarnaast leveren we maatwerk. Dit doen we in de uitvoering van ons werk, maar zéker ook in de relatie met onze klanten. Hiervoor wordt veel inzet van beide partijen verwacht, want alleen dan kunnen we topkwaliteit leveren. Dus niet alleen wijzelf, maar ook de klant moet aan de relatie werken. En gelukkig is dat bij ónze klanten het geval. Ze doen echt hun best om er bovenop te zitten. Moet er een planning gemaakt worden, dan doet de klant dat samen met ons. We komen echt gezamenlijk tot iets waar we beide met de volle honderd procent achter staan!

Jij vraagt, wij draaien?

Goed idee! Mail naar info@falco-networks.com en dan hoor je snel van ons!