Vandaag staan onze klanten centraal. Want dat we enorm blij met hen zijn, dat is inmiddels wel duidelijk. Maar wat maakt het nu eigenlijk dat onze klanten van die toppers zijn? Wat typeert hen? En waarom zijn we zo blij met de verschillende samenwerkingen die momenteel lopen? Een ode aan onze trouwe klanten.

Wederzijds respect en vertrouwen

Onlangs schreven we al een artikel over onze ideale klant. We werken iedere dag weer aan de mooiste netwerkuitdagingen en daar zetten we altijd volledig onze tanden in, maar uiteraard hebben we wél zo onze voorkeuren. Wij houden namelijk van wederzijds respect en vertrouwen. Geef jij je netwerk aan ons uit handen? Dan zorgen wij ervoor dat dat netwerk feilloos gaat werken. We vinden het fijn wanneer we dit samen met jou tot stand brengen. Dat wil zeggen: met een heldere en transparante communicatie waarin jij én wij flexibel zijn en waarin kleine wijzigingen bespreekbaar zijn.

Het is fantastisch om te zien dat ons klantenbestand inmiddels uitsluitend uit onze ideale klanten bestaat. We zijn daar ontzettend blij mee! We houden ons niet meer bezig met het plaatsen van één routertje en twee switches in je kantooromgeving, om in de woorden van Marcel Lemmen (Director Operations bij Falco Networks) te spreken. Nee, wij gaan voor het totale IT-plaatje. En we brengen dit tot stand met onze verschillende Networks Solutions, via IT-Consultancy, Detachering of Professional Services. En de prachtige langetermijn-samenwerkingen die daaruit voortvloeien, is waar we het voor doen!

Onze lievelingsproblemen

Het klinkt misschien gek, maar er zijn netwerkproblemen waar wij helemaal blij van worden. Dat zijn onze lievelingsproblemen. En door de langdurige samenwerkingen met onze loyale klanten, kunnen wij ons dagelijks met deze problemen bezighouden. Hoe langer je immers met elkaar samenwerkt, hoe dieper de band wordt en hoe verder we de IT-infrastructuur induiken. Samen helpen we elkaar naar een steeds weer hoger niveau.

Wat je je moet voorstellen bij ons lievelingsprobleem? Een uiterst complex netwerkvraagstuk. Het liefst één die we nog niet eerder voorbij hebben zien komen. Wij léven namelijk voor de techniek en je kunt ons niet blijer maken dan met een ingewikkelde netwerkpuzzel. Onze klanten zorgen ervoor dat deze puzzels van steeds hoger niveau worden.

We willen onze klanten daarom ontzettend bedanken voor alle mooie samenwerkingen, complexe uitdagingen en fijne communicatie. Op nog vele mooie jaren samen!

Ook samenwerken met Falco Networks? Mail naar info@falco-networks.com om de verschillende mogelijkheden te bespreken.