Wat maakt een gedegen Network Design zo onmisbaar voor je organisatie? Dat vertellen we je in dit artikel!

Ieder zichzelf respecterend bedrijf valt of staat met een goed Network Design. In een eerder artikel schreven we al dat we onze jarenlange ervaring op dit vlak toepassen bij onder meer MPLS-netwerken en telefonieplatformen voor netwerkoperators, hosting- en serviceproviders en datacenters. Binnen de enterprise-markt houden we ons bezig met SDN en datacenters, terwijl we ons in de zorg en het onderwijs voornamelijk richten op het aanleggen van IT-infrastructuren over meerdere locaties.

Waarom jij vandaag nog Network Design van Falco Networks wilt

Je kunt pas kwaliteit leveren als je medewerkers zonder problemen aan het werk zijn. Met het juiste ontwerp van je netwerk faciliteer je hen daarin: je bepaalt hiermee immers de snelheid, stabiliteit, flexibiliteit en beheersbaarheid van je IT-landschap. Je medewerkers merken dit in een soepel werkend netwerk dat snel reageert en uiterst betrouwbaar is.

Maar ook je IT’ers worden heel blij van een goed opgezet netwerk. Voor hen heeft dit namelijk direct invloed op hun benodigde capaciteit voor onderhoud en troubleshooting. Bovendien bepaalt het de mate waarin ze eenvoudig kunnen opschalen. Het spreekt voor zich dat jouw klanten uiteindelijk profiteren van deze soepele gang van zaken binnen je organisatie.

De voordelen van Network Design bij Falco Networks? We zetten ze even voor je op een rijtje!

Eenvoud in ontwerp én eenvoud in beheer, maar mét maximale functionaliteit
We ontwerpen je netwerk op maat en nemen je specifieke netwerkwensen daarin mee
Wij werken altijd met de nieuwste technologie, zonder dat dit risico’s voor je meebrengt
Een goed ontworpen netwerk brengt je de beste balans in stabiliteit, flexibiliteit, beheersbaarheid en kosten.

Hoe ontwerpen wij jouw specifieke netwerk?

Wij leveren altijd maatwerk. Ieder bedrijf is immers uniek en voor ieder bedrijf gelden specifieke netwerkwensen. Wanneer je voor Network Design van Falco Networks kiest, dan komt één van onze network engineers bij jou op locatie om de verschillende mogelijkheden in kaart te brengen. Hierbij kijken we onder meer naar de snelheid en latency van de verbindingen. Ook bepalen we welke vendor het beste bij jou en je wensen pas. Wij zijn vendor-onafhankelijk, dus je bent gegarandeerd van een objectief advies. Heb je zelf al voorkeur voor een vendor? Geen probleem, dat passen we dan gewoon in!

Het resultaat van ons eerste onderzoek is een blueprint waar zowel jij als wijzelf volledig achter staan.

Geïnteresseerd in Network Design van Falco Networks?

We geven je geen ongelijk! Velen gingen je al voor en de reacties zijn altijd enorm positief. Neem contact met ons op via info@falco-networks.com en dan spreken we elkaar binnenkort!