Heb jij een passie voor techniek en wil je alles leren of netwerken, IT-systemen, configureren en alles wat daar mee te maken heeft? Dan heb je geluk! Falco Networks is nu een gecertificeerd erkend leerbedrijf voor de opleiding ‘Expert IT Systems and Devices’ en jíj́ kunt bij ons stagelopen!

Falco Networks is een erkend leerbedrijf

Wij zijn er trots op dat wij onszelf sinds kort ‘erkend leerbedrijf’ mogen noemen. Een erkend leerbedrijf is een bedrijf dat officieel verantwoordelijk is voor de uitvoering van de praktijkstage van een opleiding. Het bedrijf maakt daarvoor tijd, ruimte en middelen vrij. Concreet gezien houdt dit in dat de student een goede en veilige werkplek krijgt en dat hij of zij ervaring opdoet met de werkzaamheden die bij het beroep horen. Daarbij moet er een praktijkopleider zijn die de student op de werkvloer begeleidt.

Sinds februari 2023 is Falco Networks een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij vanaf komend schooljaar studenten mogen ontvangen die net als wij een ontzettende passie hebben voor techniek!

Studenten aan de opleiding ‘Expert IT Systems and Devices’

Maar wie komen er voor onze stageplekken in aanmerking? Je kunt solliciteren voor een stage bij Falco Networks als je de mbo-opleiding niveau 4 ‘Expert IT Systems and Devices’ volgt. De reden dat wij ons op deze studenten richten, is omdat hun opleiding onderwerpen als netwerken en systeembeheer behandelt. De opleiding heeft de meeste raakvlakken met wat wij qua diensten aanbieden en het komt het beste bij onze technologie in de buurt.

Als je bij ons komt stagelopen, kun je verwachten dat je van A tot Z leert hoe het is om bij Falco Networks te werken. We maken je wegwijs over het werken in een kantoor en hoe een bedrijf draait. Uiteraard zorgen we tegelijkertijd voor technische training. Het idee is dat je uiteindelijk zelf configuratie voor klanten uitvoert, interne systemen beheert of ons helpt bij de monitoring.

We hebben enorm veel werk liggen en het is fantastisch als studenten zaken kunnen oppakken waar we zelf niet aan toe komen. Hierdoor zijn wij geholpen, en leer jij meteen ontzettend veel over wat wij doen. Het uiteindelijke doel is dat je richting het einde van je stage volwaardig meedraait binnen ons team. Mocht je stage goed verlopen, dan zijn er bovendien altijd mogelijkheden om bij ons te blijven werken.

Word jij onze nieuwe stagiair?

Ben je enthousiast geworden over stage lopen bij Falco Networks? Bekijk onze stageplekken dan via deze link of mail naar info@falco-networks.com voor meer informatie. Hopelijk zien je we snel!