Soms kan een klein opfrisbeurtje geen kwaad. En dat geldt in het bijzonder als we het hebben over de services die wij aanbieden. Wij staan volledig achter de diensten die we leveren, en we kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat we dit met oprechte passie, liefde voor het vak en een dijk aan expertise doen. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar wat levert het op voor jóú? We frissen je geheugen even op.

In een eerder artikel gaven we al aan dat wij een team zijn van mensen met kennis. Heel veel IT- en netwerkkennis, om precies te zijn. En jij kunt daar als klant optimaal gebruik van maken! Hoe? Door een Support Contract, ofwel Business Beschikbaarheids Support Contract (BSC) bij ons af te nemen.

Netwerkproblemen proactief tackelen

Maar wat houdt dat contract eigenlijk in? Met het BSC heb je 24/7 toegang tot de kennis en expertise van Falco Networks. Dus of er nou een netwerkstoring is terwijl je ’s ochtends nét wakker wordt of ’s avonds nét wilt gaan slapen: jij hoeft je sowieso geen zorgen te maken.

Klanten zonder Support Contract van Falco Networks genieten al van veel voordelen, maar zogeheten ‘supportklanten’ – klanten met een BSC, dus – hebben nog iets meer prioriteiten. Als hun netwerk plat gaat, krijgen wij een melding en fixen wij het zonder dat die klant iets hoeft te doen. Op die manier tackelen we proactief het probleem.

Falco Networks fungeert als jouw network engineer

Hoe gaat het in z’n werk? Ben jij een supportklant, dan is het heel simpel. Je constateert een netwerkprobleem of je hebt een vraag, dan pak je de telefoon en belt ons op voor advies. Dat mag in de ochtend, middag, avond en nacht. Net wanneer jij hulp nodig hebt. Vervolgens nemen wij ownership van de situatie: we worden eigenaar van het probleem.

Een BSC is voor ieder bedrijf eigenlijk wel een must, maar met name bedrijven die geen engineer hebben om het netwerk te ondersteunen, hebben enorm veel baat bij ons Support Contract. Nemen zij deze dienst bij ons af, dan vullen wij de taak van de network engineer in. En wat die taak precies is, dat verschilt van bedrijf tot bedrijf.

IT-maatwerk vanaf een laag bedrag per maand

Nu hóren wij je denken: zo’n Support Contract, dat gaat me een vermógen kosten! Maar dat is zeker niet per definitie het geval. De kosten hangen af van onder meer de responstijd, de grootte van het netwerk, het type vragen en de tijd waarbinnen wij beschikbaar moeten zijn. Dit maatwerk bieden wij al vanaf €150,- per maand aan. En dat betekent dat jij je telefoon kunt pakken en ons kunt bellen wanneer je ons maar nodig hebt!

Dus waar wacht je nog op? Stuur vandaag nog een mailtje naar info@falco-networks.com voor meer informatie over het Business Beschikbaarheids Support Contract.