Een haperend netwerk is de nachtmerrie van iedere organisatie. Met Network Monitoring verander je jouw IT-omgeving van een nachtmerrie naar het netwerk van je dromen.

Hoe vervelend is het wanneer het systeem traag is en jij je werk niet normaal kunt uitvoeren? Of dat de verbinding plat komt te liggen tijdens een zeer kritische videocall? Met Network Monitoring verander je jouw IT-omgeving van een nachtmerrie naar het netwerk van je dromen.

Network Monitoring zorgt ervoor dat jouw bedrijfsnetwerk voortdurend in de gaten, gemonitord, wordt. Door dit te doen, zien we haperingen en vertragingen al mijlenver van tevoren aankomen en drukken we ze meteen de kop in.

Wij bewaken 24/7 je bedrijfsnetwerk

Klinkt het volgende jou als muziek in de oren als het gaat over je bedrijfsnetwerk?

  • Inzicht krijgen in je performance, cpu-gebruik, trends en failures
  • Een proactieve aanpak van je netwerkproblemen
  • Geen tot minimale downtime
  • Áltijd verzekerd zijn van een tweedelijnsspecialist
  • Optimalisatie van je bedrijfsnetwerk op basis van vroegtijdige signalen
  • Trainingen voor IT-beheer zodat jouw team zélf het netwerk kan monitoren

Dan is Network Monitoring van Falco Networks echt iets voor jou. Met deze service bewaken wij 24/7 je bedrijfsnetwerk. Hierdoor zijn we in staat om proactief in te grijpen zodra er ook maar een eerste teken van vertraging of uitval opduikt. Maar behalve het netwerk, bewaken we met deze Network Solution ook de verbindingen, servers, backups en cloud. En mocht je het willen, dan verzorgen wij ook de volledige configuratie. Samen bepalen we waar er behoefte aan is binnen jouw organisatie, maar het doel blijft altijd: het realiseren van een feilloos werkend netwerk!

Het bedrijfsnetwerk van je dromen

Kun je niet wachten totdat jullie bedrijfsnetwerk weer als een zonnetje functioneert? Of wil je alle ellende een stap voor zijn en zo snel mogelijk met Network Monitoring aan de slag gaan? Wij vertellen je graag meer over onze service. Mail naar info@falco-networks.com en dan beschik jij binnenkort over het bedrijfsnetwerk van je dromen!

onze-netwerk-experts-bij-jou-op-locatie-web