IT-Detachering van Falco Networks. Onze experts bij jou op locatie!

Help! Er is paniek op je netwerkafdeling. Het werk stroomt met bákken tegelijk binnen en je IT’ers kunnen het nog nauwelijks bijhouden. Tot overmaat van ramp gaan er binnenkort twee collega’s op verlof én is er zojuist een andere IT’er uitgevallen vanwege ziekte. Hoe kun jij zo snel mogelijk rust in de chaos brengen? Het antwoord is simpel: met IT-Detachering van Falco Networks. Onze experts bij jou op locatie!

IT-experts tijdelijk inhuren

Als één van onze Network Solutions vormt Detachering een waardevolle dienst binnen onze organisatie. We helpen onze klanten namelijk écht uit de spreekwoordelijke brand. Hoe? Door onze netwerkspecialisten tijdelijk bij klanten in te zetten. Heb jij op korte termijn deskundige vervanging nodig tijdens bijvoorbeeld ziekte of verlof? Of heb je behoefte aan extra IT-ondersteuning binnen bepaalde projecten? Dan biedt Detachering uitkomst.

Ga je voor deze service, dan huur je onze experts in. Vaak gebeurt dit voor een vaste, gedefinieerde periode, maar dat is niet verplicht. Samen bepalen we wat jij nodig hebt, en vervolgens kijken we naar de mogelijkheden. Welke van onze netwerkspecialisten past het beste op deze job? Wat lijkt ons de meest geschikte aanpak? Er is van alles mogelijk!

Voordelen van IT-Detachering

Falco Networks voert IT-Detachering voor een grote diversiteit aan klanten uit. Daarbij kan het ons natuurlijk niet ontgaan zijn dat digitaal werken de laatste jaren echt een opmars heeft gemaakt. De vraag naar toekomstbestendige netwerken is hierdoor als een komeet gegaan. Door onze network engineers in te schakelen, ben je verzekerd van een IT-omgeving die helemaal future proof is!

De voordelen van IT-Detachering in een notendop:

  • extra kennis, expertise én ervaring op je IT-afdeling
  • snel schakelen: één of meerdere van onze netwerkspecialisten is bij jou op locatie aanwezig
  • IT-oplossingen op maat gemaakt
  • inzicht in de kosten over vooraf afgesproken periodes
  • Extra handjes op de IT-afdeling

Lopen jouw IT’ers ook over van het werk en wil je die extra handjes zo snel mogelijk binnenhalen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@falco-networks.com. We bespreken de situatie en leggen de verschillende opties aan je voor. Naast Detachering bieden we ook IT-Consultancy en Professional Services.

Kortom: mogelijkheden alom! Onze experts komen bij jou op locatie. En die netwerkproblemen? Die gaan hoe dan ook opgelost worden!