Jouw bedrijfsnetwerk, de snelweg van je bedrijfsactiviteiten. 

Waarom maak je gebruik van de snelweg? Om in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek van A naar B te komen, toch? En daarin wil je zo min mogelijk gehinderd worden. Verkeersdeelnemers die op de snelweg invoegen, mogen de boel dus niet hinderen. In netwerkland werkt het precies hetzelfde. Je IT-omgeving is als een snelweg die de snelheid van je bedrijfsactiviteiten bepaalt. Als je daar componenten op aansluit, dan mogen die de connectiviteit van jouw zorgvuldig aangelegde weg nóóit belemmeren. Geen zorgen: met Network Connectivity van Falco Networks race jij voortaan áltijd met honderdtwintig kilometer per uur door je IT-landschap!

Een feilloos werkend netwerk valt of staat met veiligheid en snelheid. Je wilt immers een omgeving creëren waarin iedereen zijn of haar werk zonder strubbelingen uit kan voeren én waarin ze zich comfortabel voelen. Onze service Network Connectivity maakt dit in no-time voor je mogelijk.

Fluïditeit van de werking van nieuwe netwerkcomponenten

Om maar gelijk even met de deur in huis te vallen: waarom wil jij vandaag nog Network Connectivity aanschaffen voor je bedrijf? Omdat…

.. het voor toekomstbestendige connectiviteit zorgt
.. je je dan geen zorgen meer hoeft te maken over het foutloos aansluiten van nieuwe componenten op je netwerk
.. je dan advies van ons krijgt over de optimale beveiliging van nieuwe componenten
.. je advies van ons krijgt over redundantie
.. je dan verzekerd bent van een betrouwbaar en goed presterend bedrijfsnetwerk

Hoe je Network Connectivity voor je moet zien? Als het gemak, de fluïditeit, van de werking van componenten die je aansluit op je netwerk. Deze componenten zijn afhankelijk van een goede werking van het netwerk, maar hebben ook invloed op de werking en de beschikbare capaciteit ervan. Met onze dienst garanderen wij de toekomstbestendigheid, veiligheid en snelheid van je netwerk.

Veilig en snel? Dat is Network Connectivity

In netwerkland is veiligheid een uiterst belangrijk begrip. IT-beheer én de gebruikers van het netwerk willen namelijk altijd kunnen vertrouwen op bescherming van fallback-scenario’s en aanvallen van buitenaf. Onze network engineers sluiten niet alleen nieuwe componenten aan, ze adviseren je ook over firewalls, VPN en redundantie. Wel zo compleet!

Naast veiligheid speelt ook snelheid een grote rol in Network Connectivity. Doordat wij al jarenlang met grote én kleinere (inter)nationale klanten en serviceproviders samenwerken, weten we precies hoe we nieuwe componenten zó moeten aansluiten dat de latency minimaliseert en het netwerk perfect blijft werken.

Nieuwe componenten aansluiten op je netwerk

Mag jouw IT-snelweg ook wel wat soepeler doorstromen? Kan er hier en daar een drempel weg en mogen invoegers zonder kleerscheuren met honderdtwintig kilometer per uur meebewegen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan over onze services. Mail naar info@falco-networks.com en dan adviseren wij je graag!

onze-netwerk-experts-bij-jou-op-locatie-web