Onze network engineers gaan altijd een stap verder, wij gaan voor perfectie. En dat zie je terug in onze Unique Selling Points (USP’s)

Vaak krijgen we te horen dat onze network engineers altijd een stap verder gaan én veel diepgaandere netwerkkennis hebben dan andere spelers in IT-land. We weten zelf ook dat we er te allen tijde álles aan doen om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten en dat we niet stoppen totdat alles feilloos draait. En zelfs dán houden we nog niet op met het leveren van onze services. Wij gaan voor perfectie. En dat zie je terug in onze Unique Selling Points (USP’s).

Onze USP’s zijn: Complexe Netwerken, Maatwerk, Kennis & expertise, Netwerkspecialisten, Het hele IT-plaatje en Nazorg. We lichten ze stuk voor stuk voor je toe.

Complexe netwerken in een continu ontwikkelend IT-landschap

De techniek ontwikkelt zich als een razende, en netwerken worden met de dag complexer. Voor IT’ers is het dan ook de kunst om up-to-date te blijven. Gelukkig zit dat met onze network engineers wel snor: hoe complexer het netwerk, hoe blijer zij zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met complexe netwerken en weten problemen hierin altijd perfect op te lossen.

Maatwerk: jouw behoeften staan centraal

Al onze oplossingen zijn tailor-made: wij kijken écht naar jouw problemen, wensen en behoeften en doen op basis daarvan een voorstel. Al onze adviezen, ontwerpen en werkwijzen zijn maatwerk. Daarnaast zijn we vendor-onafhankelijk, wat ertoe bijdraagt dat we met een open blik naar netwerk-issues kijken. We vinden voor ieder probleem een oplossing!

Kennis & expertise door jarenlange netwerkervaring

Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring als netwerkarchitect, -engineer, -integrator en probleemoplosser in werkelijk állerlei soorten netwerk-troubles. We werken voor grote en kleine (inter)nationale klanten, datacenters en hosting providers. De kennis die we door alle jaren heen opdoen, delen we natuurlijk met elkaar. Op die manier brengen we de organisatie én daarmee onze services voortdurend naar een hoger niveau!

Netwerkspecialisten die tot het bittere eind gaan

Onze network engineers zijn specialisten in hart en nieren. Maar het zijn ook vakidioten met passie voor het werk. Ze leven echt voor hun vak en gaan altijd tot het bittere eind in een IT-vraagstuk. Al onze specialisten zijn getraind, gecertificeerd en hebben ervaring in het ontwerpen, onderhouden en beheren van complexe netwerken. Ze staan te pópelen om dat ook voor jou te doen! Het liefst in combinatie met een zo lastig mogelijk netwerkprobleem.

Het hele IT-plaatje: alles voor perfectie

Als jij ons inschakelt voor netwerkadvies, dan richten we ons natuurlijk op je probleem. Maar we kijken ook verder dan dat. Het totale plaatje moet immers kloppen. Onze network engineers zorgen voor een optimale aansluiting van je bedrijfsnetwerk, want ze zijn pas tevreden als jouw héle IT-omgeving perfect draait. Kijk, dat noemen we nog eens ‘het perfecte plaatje’!

Nazorg: je bent niet zomaar van ons af.

Hebben we je probleem verholpen? Fijn! Maar dan ben je nog niet van ons af. Wij willen namelijk áltijd zeker weten dat jouw netwerk ook feilloos blijft functioneren nadat wij onze handen ervan af hebben getrokken. Daarom zullen we je na afronding van een opdracht nog regelmatig blijven bellen om te kijken hoe alles loopt. Wij nemen onze verantwoordelijkheid. Ook voor de nazorg.

Je ziet: Falco Networks gaat écht die extra mile. Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We komen graag met je in gesprek. Mail naar info@falco-networks.com en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.