Beschik jij over een flinke dosis lef? Heb je een onstuitbare passie voor techniek en lijkt het je geweldig om in en warm team te werken waarin jij je tot de beste versie van jezelf kunt ontplooien?

Dan is Falco Networks wellicht iets voor jou! Wij hebben verschillende functies open staan én er is bij ons ruimte voor gemotiveerde stagiairs!

Vacatures bij Falco Networks

Ons bedrijf groeit als kool en daarom zijn we áltijd op zoek naar nieuwe toppers om ons team te versterken. Jong of oud, vers van school of juist al helemaal doorgewinterd in het vak: er is bij ons voor ieder wat wils. Het belangrijkste is dat jij de juiste mindset hebt, je volledig in wilt zetten voor de organisatie én heel blij wordt van een technische omgeving waarin je veel kunt leren.

Momenteel hebben we verschillende vacatures. Zo zijn we op zoek naar een gedreven Network Architect die zich met ziel en zaligheid gaat storten op het ontwerpen, implementeren en uitwerken van nieuwe high-level designs en het oplossen van ingewikkelde problemen. Ook zoeken we een Network Engineer: een IT-held(in) de slag gaat met de implementatie en de uitwerking van nieuwe ontwerpen en complexe changes.

Werken of stagelopen bij Falco Networks: dít is waarom jij dat wilt

Naast dat je op vacatures kunt solliciteren, is het bij ons ook altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Want wie weet komt er binnenkort wel een geschikte rol voor je vrij of kunnen we iets voor je creëren. En ben je student aan de mbo niveau 4-opleiding ‘Expert IT Systems and Devices’, dan is er de mogelijkheid om bij ons te komen stagelopen. Sinds begin dit jaar zijn wij een Erkend Leerbedrijf, wat voor jou betekent dat je met ons meedraait, begeleid wordt en training on the job krijgt.

Maar waarom zou je bij Falco Networks willen werken? Het antwoord is simpel. Omdat wij een kleine, fijne organisatie zijn met mensen die altijd voor elkaar klaar staan. Waar nodig helpen wij elkaar bij het oplossen van complexe netwerkproblemen. Een andere reden om bij Falco Network te willen werken, is omdat wij echte vakidioten zijn. We worden helemaal gelukkig van ingewikkelde IT-issues en doen niets liever dan net zo lang puzzelen totdat deze verholpen zijn.

Kom ons team versterken!

Sta jij inmiddels te trappelen om bij ons te komen werken of stagelopen? Goed zo! Bekijk de vacatures via deze link of stuur een mail naar pz@falco-networks.com. We hopen je gauw in ons team te verwelkomen!