Bij Falco Networks ben je geen nummer, wij geloven in de juiste klik en een duurzame relatie!

Stel je voor. Je zit met een joekel van een netwerkprobleem en je schakelt een IT-partij in om het voor je op te lossen. De partij gaat voor je aan de slag en het obstakel wordt getackeld. Je zóú dan ook denken dat je heel blij bent en dat je het IT-bedrijf onder je favorieten in je telefoon zet. Maar dat doe je niet. Er knaagt namelijk iets bij je. Het contact met het bedrijf verliep erg koud en je had totaal niet het idee dat jij als unieke klant werd gezien. Eerlijk gezegd voelde jij je het zoveelste nummertje. En dat is natuurlijk niet fijn: naar onze mening moet een samenwerking op élk front goed verlopen.

Bij Falco Networks gaat het dan ook helemaal anders. Wij gaan alleen met klanten in zee als we er de juiste klik mee hebben en als we denken dat het een duurzame relatie gaat worden. Hierdoor behandelen we hen van nature als gelijkwaardige partners en communiceren we altijd helder, persoonlijk en eerlijk.

Professional Services van Falco Networks: méér dan Network Solutions alleen

Met onze Professional Services helpen we klanten in het voorkomen en oplossen van netwerkproblemen in de breedste zin van het woord. Het liefst zo complex mogelijk. Een groot deel van deze services bestaat uit onze Network Solutions. Deze dienstverlening verdelen we weer verder in losse diensten. Het loopt uiteen van Network as a Service (NAAS) waarin je je netwerk bij ons inhuurt en verder nérgens meer omkijken naar hebt, tot aan Network Troubleshooting, waarbij wij voor je in de bres springen zodra er iets fout dreigt te gaan in je IT-omgeving.

De Network Solutions van Falco Networks bestaan uit zes diensten. Deze diensten kunnen los van elkaar worden afgenomen, maar het is ook mogelijk om ze met elkaar combineren. Wellicht is het in jouw geval niet van toepassing om een heel bedrijfsnetwerk in te huren, maar wil je het monitoren ervan wél uitbesteden. Of misschien wil je zonder zorgen nieuwe componenten aansluiten op je netwerk, terwijl de connectiviteit feilloos door blijft denderen. De combinatie van Network Monitoring en Network Connectivity is dan ideaal voor jou. Kortom, onze Network Solutions bieden tal van mogelijkheden bij het oplossen van IT-problemen. Maar Professional Services gaat zelfs nóg een stapje verder dan dat.

Wij leveren maatwerk

Onze Professional Services kun je namelijk zien als een aparte dienstverlening waarin wij lastige IT-vraagstukken oppakken. Wij werken daarin met een ticketsysteem, waarbij iedere organisatie uniek is en de maatwerk-aanpak krijgt die het verdient. Onze klanten zijn immers geen nummer! En of je nu voor Internet Services, Wifi as a Service (WAAS) óf voor onze Network Solutions gaat: wij pakken je probleem op een persoonlijke en kenmerkende wijze voor je op.

Loop jij tegen een netwerk-issue aan en wil je dat het zo snel mogelijk wordt opgelost door ervaren en zeer deskundige network engineers? Dan ben je bij Falco Network aan het juiste adres! Wij werken met zowel onze eigen experts als met onze vaste zzp’ers, en we weten precies wie er het meest geschikt is voor een bepaald project. Mail je vraag naar info@falco-networks.com en dan vertellen we je er alles over.

We hopen je gauw te spreken!