De vijf redenen waarom onze klanten voor Falco Networks hebben gekozen!

Onze klanten geven aan dat ze enorm blij zijn met Falco Networks als netwerkpartner. In de meeste gevallen begint een samenwerking met een kleine, afgebakende opdracht en mondt het uit in een jarenlange samenwerking. Een samenwerking waarin transparantie, openheid en eerlijkheid centraal staan. 

Waarom het nog meer loont om met ons in zee te gaan? We hebben 5 belangrijke redenen voor je op een rijtje gezet! 

1. Wij hebben de állerbeste netwerkspecialisten in huis

Je wordt niet zomaar network engineer bij Falco Networks. Waar iemand met dezelfde functietitel bij andere IT-bedrijven al gauw de ‘senior’ wordt genoemd, is hij of zij bij ons vaak nog een ‘junior’. Dit is niet denigrerend bedoeld, maar we zeggen het om aan te geven dat wij altijd veel verder gaan dan anderen in onze branche. Onze netwerkkennis is bijzonder groot.

Daarnaast zijn onze network engineers echte vakidioten. Ras-puzzelaars met een extreme passie voor techniek. En dat komt mooi uit, want wij krijgen aardig wat netwerkuitdagingen voor onze kiezen. Met veel geduld én plezier weten onze toppers deze vraagstukken tot een goed einde te brengen. 

2. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit

Geen half werk bij Falco Networks: wij leveren uitsluitend topkwaliteit. We zijn dan ook pas tevreden als een netwerk feilloos draait en als alles perfect is. En niet alleen wijzelf vragen om die hoge standaard, ook vanuit de markt én klanten wordt hier steeds meer gevraagd. Wij zijn gecertificeerd voor ISO 9001:2015 en ISO 27001:2020 en we zorgen er met interne audits voor dat we ook tussen de ISO-audits door op Eredivisie-niveau blijven presteren (of eigenlijk: op Premier League-niveau).

We beschikken over een testlab waarin onze engineers naar hartenlust kunnen experimenteren met de laatste technologieën. Hierdoor lopen we altijd vooruit op de markt, maar wel op zo’n manier dat de klant er nooit hinder aan ondervindt. Integendeel: de klant plukt hier ontzettend de vruchten van. Door ons werken zij met de nieuwste en meest geavanceerde middelen.

3. Wij bieden een unieke combinatie van Network Solutions

Onze Network Solutions bestaan onder meer uit Network Management, Network Monitoring, Network Troubleshooting en Network Design. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je hele netwerk bij ons in te huren. Nóg makkelijker. Met NAAS nemen je het hele netwerkstuk uit handen en zorgen we ervoor dat deze altijd op en top draait. Ga je liever voor losse onderdelen? Ook dán regelen we dat je een optimale combinatie krijgt die naadloos aansluit op jouw wensen.

4. Wij zijn transparant en hebben geen verborgen agenda

Onze succesfactor is open communicatie. Wij houden niet van stiekem gedoe. Natuurlijk willen we altijd alles in één keer goed doen, maar in sommige gevallen sluipt er wel een eens spreekwoordelijke kink in de kabel. We zijn dan proactief en werken aan oplossingen, voordat er überhaupt ook maar iets van te merken is. Bij Falco Networks vind je geen verstop-praktijken of dubieuze agenda’s. Wij zijn transparant. Want dan weten zowel jij als wijzelf áltijd waar we aan toe zijn.

5. Wij stoppen niet als de opdracht afgerond is 

Is de netwerkopdracht afgerond? Heel mooi! Maar dat betekent nog niet dat je van ons af bent. Wij zorgen ervoor dat we met je in contact blijven, zodat we ook ruim na afronding van een project zeker zijn dat alles nog steeds naar wens verloopt. Het mooie hiervan? Dat je ons al je vragen kunt stellen over je netwerk en we meteen begrijpen wat je bedoelt. We kennen je netwerk immers al. Easy!

Probeer ons gratis uit: de Netwerk Health Scan

Benieuwd geworden naar hoe wij jouw organisatie kunnen helpen, maar wil je het liever eerst vrijblijvend uitproberen? Helemaal goed! Met onze gratis Network Health Scan kom je erachter hoe gezond je netwerk is én krijg je tips van ons om ‘m een leveltje hoger te tillen. Je boekt de scan via deze link. We hopen je gauw te zien!