Tijdens je werkzaamheden continu onderbroken worden door de meest uiteenlopende netwerk-issues: daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Je wilt je op ieder moment van de dag volledig kunnen focussen op je core business en geen afleiding hebben van allerlei IT-rompslomp. Wij snappen dat helemaal. En daarom weten we dat Network Management van Falco Networks binnenkort jouw grootste vriend is.

Netwerk uitbesteden met Network Management

Onze Network Solution ‘Network Management’ is een service die ervoor zorgt dat je totaal geen omkijken naar je netwerk meer hebt. Je geeft deze namelijk compleet uit handen. Ja, aan ons. Wij managen en beheren je IT-infrastructuur vervolgens van A tot Z, en je kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit en de snelheid van je netwerk helemaal gewaarborgd zijn. 

Bovendien heb je bij deze service altijd één van onze network engineers stand-by. 24/7. Dus zijn er calamiteiten, strubbelingen of heb je gewoon een vraag? Dan staat onze vakkundige specialist voor je klaar. Met jarenlange ervaring bij klanten als grote telecom-operators, hosting- en service providers én internationale organisaties, hebben zij alle kennis en expertise in huis om snel tot de kern van een netwerkprobleem te komen.

Verschillende service levels voor netwerkbeheer

Op welke manieren je Network Management van Falco Networks kunt inrichten? Daarin zijn we flexibel. Het service level van deze dienst pas je aan naar je bedrijfseisen. Zo bieden we binnen kantoortijden een responstijd van 15 minuten tot 4 uur en buiten kantoortijden een responstijd van 1 tot 4 uur. Aan jou de eer om te kijken wat je nodig hebt. Daarnaast blijven we uiteraard 24/7 bereikbaar.

Los van hoe je je service level inricht, kun je binnen Network Management van Falco Networks op het volgende rekenen:

  • Proactief netwerkbeheer
  • Prestatiebeheer
  • Foutanalyses
  • Wereldwijde ondersteuning
  • Troubleshooting

Bovendien leveren we iedere maand een rapportage aan met daarin onze bevindingen én ons advies. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw netwerk áltijd feilloos blijft werken.

Network Management voor jou

Benieuwd naar de mogelijkheden van Network Management voor jouw organisatie? Dan spreken we je graag. We willen immers dat je stopt met gek worden van je netwerk en dat je je weer heerlijk op je bedrijf kunt richten. Mét IT-systemen die als een tierelier draaien! Mail naar info@falco-networks.com en dan zien we elkaar snel.