Kom werken bij Falco Networks, binnen ons bedrijf verveel je je nooit!

Bij Falco Networks zien we een complex netwerk als een puzzel. Een puzzel waar je je helemaal in kunt vastbijten. En waarvoor je alle mogelijke tools tot je beschikking hebt om het tot het best denkbare einde te brengen. Je begrijpt: bij ons zul je je nooit vervelen! Benieuwd hoe het is om in ons mooie bedrijf te werken? Lees dan gauw verder!

De hoogste kwaliteit in netwerkland

Ben jij aan de slag bij Falco Networks, dan ben je verzekerd van een baan in de Champions League van de bedrijfsnetwerken. Wij werken namelijk op nationaal én internationaal niveau en voldoen daarbij aan strenge kwaliteitsnormen: ISO 9001:2015 en ISO 27001:2020. Los van de officiële audits die hiervoor worden uitgevoerd, test een extern bureau ons met interne audits tussendoor ook doorlopend op zo’n beetje alles wat we doen. Op die manier blijven we altijd scherp én leveren we uitsluitend topkwaliteit!

Daarnaast streven we er altijd naar om voorop te lopen op de markt. De IT-branche ontwikkelt zich als een razende, en wij vinden het enorm belangrijk om op ditzelfde tempo mee te blijven bewegen. Het liefst zelfs sneller. Zo zijn wij één van de eersten in het land die met a single pane of glass en SDN werkt, en zijn we koploper in overlay-techniek. En daarom hebben wij een testlab ingericht voor onze network engineers, waarin zij de nieuwste en meest geavanceerde snufjes altijd kunnen uitproberen en analyseren. Leuk én nuttig!

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Voor de echte IT-liefhebbers klinkt dit natuurlijk als het paradijs: de hele dag bezig zijn met je hobby en daar tegelijkertijd ontzettend veel over bijleren! Ons team van professionele vakidioten staat immers altijd voor elkaar klaar om een helpende hand te bieden als het even in de knoop dreigt te raken. En los van wat je bij ons on the job van je collega’s leert, krijg je ook toegang tot cursussen en bijscholing om te zorgen dat je op het hoogste niveau komt én blijft. Combineer dit met je bevindingen in het testlab, en je bent binnen no time een expert op netwerkgebied!

Lijkt je dit nou reuze interessant? Dan komen wij heel graag met jou in contact! In ons team van network engineers hebben we plek voor talenten die uiteenlopen van schoolverlaters met nul ervaring (maar met héél veel passie voor ons vakgebied!) tot aan IT-experts die zich al jarenlang met netwerken bezighouden. We gaan graag met je in gesprek om te kijken of er een match is.

Vacatures bij Falco Networks

Bekijk onze vacatures via deze link of stuur een mailtje naar pz@falco-networks.com en dan hopen we je gauw aan de koffietafel te zien!