Heb je een ingewikkeld netwerkvraagstuk liggen? Is er binnen je bedrijf misschien behoefte aan extra IT-expertise?

Falco Networks is dé netwerkpartner die je problemen verhelpt én die je organisatie toekomstbestendig maakt. Maar waarom zijn wij zo geschikt voor the job? Daar zijn vijf belangrijke redenen voor op te noemen.

De beste experts voor jouw bedrijfsnetwerk

Allereerst even terug naar de basis. Want waar kun je Falco Networks ook alweer allemaal voor inschakelen? We hebben dit voor het overzicht onderverdeeld in drie hoofdcategorieën.

IT-Detachering
Bij deze service huur je onze experts voor een bepaalde periode in. Denk aan vervanging tijdens verlof of ziekte. Naast onze eigen in-house experts, werken wij met een flexibele schil van zzp’ers van wie wij stuk voor stuk weten wie ze zijn en waar ze in uitblinken.

Co-sourcing
Falco Networks zorgt voor een optimale bezetting van je ICT-servicedesk. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit én continuïteit in je bedrijf.

Ondersteuning bij ICT-projecten
Samen met jou kijken we naar wat je netwerkprobleem is en hoe we het gaan aanpakken. Ben je bang dat jouw uitdaging te ingewikkeld is? Nergens voor nodig. Voor Falco Networks is geen netwerkissue te gek!

Met onze doorgewinterde en enthousiaste network engineers brengen we ieder netwerkproject tot een mooi einde. En we stoppen niet als we ‘klaar’ zijn. Nazorg en het openhouden van het gesprek is voor ons mínstens zo belangrijk.

Waarom Falco Networks de perfecte netwerkpartner is

Maar wat maakt Falco Networks – naast al het bovenstaande – nou zo uniek? De volgende vijf redenen doen dat perfect uit de doeken.

  • Falco Networks is jouw one-stop shop. Al je detacheringsbehoeften bevinden zich bij ons onder één dak: wel zo efficiënt!
  • Wij zijn snel in het vinden van passende netwerk-experts. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op de ideale hulp.
  • Wij hebben een minimale vervangingsratio. Falco Networks streeft altijd naar duurzame matches en we willen in onze detacheringsprocessen meteen raak schieten.
  • Afspraak = afspraak. Wij staan voor heldere, transparante communicatie en betrouwbaarheid. We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Altijd.
  • Ons team én onze zzp’ers zijn goed opgeleide professionals. Daarnaast zijn ze gedreven om door te leren, waardoor ze altijd weten wat er speelt in netwerkland.

Werk met ons!

Hebben deze vijf redenen om voor Falco Networks te kiezen je bijna overtuigd om met ons samen te werken? Dan geven we graag nog het laatste zetje. Met onze geheel vrijblijvende Network Health Scan test je gratis uit hoe het is om met ons in zee te gaan.

Meer weten? Mail naar info@falco-networks.com.