Falco Networks is specialist op het gebied van netwerken. Waar anderen stoppen, gaan wij verder.

We richten ons in onze dienstverlening op IT-Detachering, co-sourcing en ondersteuning bij ICT-projecten. Hoe dat precies zit? Dat leggen we je in dit artikel uit!

Wij lossen jouw complexe IT-problemen op

Waar jij misschien wat zenuwachtig wordt van netwerkissues, gaan wij er juist ontzéttend goed op. Wij houden van uitdagingen en bijten ons met heel veel plezier vast in complexe netwerkpuzzels. Onze network engineers zijn door de wol geverfde vakidioten. Zij stoppen niet totdat ze een klus tot in perfectie hebben opgelost.

Wij bieden onze dienstverlening in de vorm van Network Solutions. Zo kun je onder meer kiezen voor Network as a Service (NAAS), Network Management, Network Monitoring en Network Troubleshooting. Ook kun je bij ons terecht voor een gratis en geheel vrijblijvende Netwerk Check, waar we je netwerk doorlichten en je laten weten op welke punten je het beste kunt verbeteren.

Detachering op maat en extra capaciteit op je IT-afdeling

In de afgelopen tijd zagen we dat we onze ondersteuning in drie categorieën kunnen indelen:

IT-Detachering: je huurt voor een (vaak) vooraf gedefinieerde periode experts bij ons in. Bijvoorbeeld tijdens verlof, ziekte of wanneer er extra hulp nodig is op bepaalde projecten. Wij detacheren onder meer network engineers, support engineers, netwerkarchitecten, helpdeskmedewerkers, migratiemedewerkers, infrastructuurspecialisten, systeembeheerders, system engineers en netwerkbeheerders.

Co-sourcing: in deze flexibele dienstverlening passen wij ons aan jouw specifieke omstandigheden aan. Wij zorgen voor een optimale bezetting van je ICT-servicedesk, zodat de continuïteit en kwaliteit van je bedrijf en je producten of diensten gewaarborgd blijft.

Ondersteuning bij ICT-projecten: hoe ingewikkeld of uitzichtloos je netwerkproject ook lijkt te zijn: wij duiken er met plezier hélemaal in. Falco Networks levert ondersteuning op het gebied van ICT-projecten, -infrastructuur en -migraties.

Maar we zitten natuurlijk niet vast aan onze dienstverlening. We kijken altijd samen met de klant wat het probleem is en bepalen vervolgens hoe we dat het beste aan kunnen pakken.

Falco Networks voor hulp bij al je netwerkproblemen

Loop jij vast met een ICT-probleem en heb je dringend behoefte aan professionele netwerkhulp? Falco Networks is er voor je? Mail naar info@falco-networks.com om een vrijblijvende afspraak te maken. We hopen je gauw te spreken!