Consultancy en IT-Detachering van Falco Networks, wat is het verschil ook alweer? We leggen het uit in dit artikel!

Met Falco Networks kun je alle kanten op. Ga je voor losse diensten uit onze Professional Services? Helemaal goed! Wil je een op maat gemaakt voorstel? Kunnen we ook regelen! Of heb je liever één van onze netwerkexperts tot je beschikking? Geen probleem! In dat laatste geval kun je kiezen uit Consultancy en IT-Detachering. Maar wat is het verschil ook alweer? We leggen het uit in dit artikel!

Onder Network Solutions vatten we alle verschillende diensten samen die wij als netwerkspecialist aanbieden. Denk hierbij aan Professional Services als Network as a Service (NAAS), Network Monitoring en Network Connectivity. Maar ook IT-Detachering en Consultancy vallen onder deze noemer.

IT-Consultancy: expertise bij specifieke netwerkprojecten

Heb je een vastomlijnde netwerkklus, een project met een ‘kop en staart’, dan zou onze Consultancy-service zomaar uitkomst kunnen bieden. Met deze oplossing huur je namelijk één of meerdere van onze specialisten bij ons in. Deze experts gaan jou helpen om je IT-uitdaging op professionele wijze aan te pakken en uiteindelijk succesvol af te ronden. We doen dit in principe op basis van een fixed price.

Het voordeel van deze dienst is dat je dus van tevoren duidelijkheid hebt over de tijdsduur en de bijkomende kosten, maar ook dat je gegarandeerd bent van vakkundige netwerkspecialisten met jarenlange ervaring én dat je een hoogwaardig eindresultaat mag verwachten.

IT-Detachering: tijdelijk extra IT-hulp inschakelen

Ga je voor IT-Detachering, dan huur je ook experts bij ons in. Het verschil met Consultancy is echter dat je ze niet per se voor een bepaalde periode in hoeft te huren. Er hoeft geen ‘kop en staart’ aan het project te zitten. Zo is IT-Detachering heel nuttig als je tijdelijke vervanging nodig hebt bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof. Bij deze service maken we van tevoren een plan en een inschatting over het aantal uren per week dat onze hulp gewenst is.

Met Detachering heb je onze experts aan boord, wat jouw IT-afdeling extra kennis en ervaring oplevert. We werken met maatoplossingen en geven je goed inzicht in de kosten, met vooraf gedefinieerde periodes.

Consultancy en Detachering voor jou

Lijken deze diensten je ontzettend interessant maar weet je nog even niet hoe je het in kunt passen in je organisatie? We sparren graag met je! Mail naar info@falco-networks.nl en dan spreken we elkaar snel!